free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ολοζώντανος στη μάχη της παραμονής ο Χαραυγιακός!

Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα σήμερα για το Χαραυγιακό πέρα από τη νίκη!

Κάτι που ήξεραν καλά οι ποδοσφαιριστές του Λουκά Ρόπα και έκαναν στο ακέραιο το χρέος τους! Με δύο γκολ των Κασσιανού (39′ με πέναλτι που κέρδισε ο Παρασκευόπουλος) και Κλειτσίκα με αντεπίθεση στις καθυστερήσεις (90’+4′) πέτυχαν τη μεγάλη νίκη που τους δίνει πλέον μεγάλες ελπίδες παραμονής!

Από την άλλη, η ομάδα της Σαντορίνης στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε όμως να «τελειώσει» κάποια φάση που θα της έδινε γκολ και πιθανότατα το βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι κάλυψαν και την ήττα του πρώτου γύρου (έχασαν με 3-1 στη Σαντορίνη), αφού δεν αποκλείεται να παίξουν ρόλο και οι ισοβαθμίες στο τέλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λ. Ρόπας -Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Ε., Παπαγγελής, Μαραγκουδάκης, Γιάννης, Βιεννάς (90′ Βακερλής Π.), Τουγουντζόγλου, Κασσιανός (86′ Κλειτσίκας), Ρόπας, Φερεντίνος (71′ Kondi), Παρασκευόπουλος, Γιαννόπουλος (51′ Πλούμης)

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κ. Μιχάλης): Ανδριόλας, Στασινός (63′ Αρβανίτης), Γελαδάρης, Σπανός, Ρέτζο, Φίλων, Γιάννης, Σιμιτσής, Ζανελάρι, Αργυρίου, Μάκο (70′ Μαυρομάτης)

Related posts

Επιβεβαίωσε το Αιγάλεω την αποχώρηση Παλτόγλου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Δεν θέλουν να φύγει ο Σιγανός

abola10

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Επιστροφή στην έδρα του και έντεκα νέοι ποδοσφαιριστές

Γιώργος Ανανίδας