free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ευχαριστίες στα Πετράλωνα για τη φιλοξενία

 

Η διοίκηση της ΑΕ Κηφισιάς εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία ευχαρίστησε την ομάδα των Πετραλώνων, για την φιλοξενία που τους επιφύλακσε στη μεταξύ τους αναμέτρηση

  

 

Η διοίκηση της ΑΕ Κηφισιάς εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία ευχαρίστησε την ομάδα των Πετραλώνων, για την φιλοξενεία τους στο μεταξύ τους ματς.

 

  

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «

 

Σε ενα πραγματικό ντέρμπι όπως αυτό με την ομάδα των Πετραλώνων, η νίκη παίρνει μεγαλύτερη αξία και διαστάσεις. Όποιος και να ήταν ο νικητής θα ήταν δίκαιο σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα. Η νίκη της ομάδας μας περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ο λόγος γιατί νίκησε το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Σε εναν τόσο κρίσιμο αγώνα, και για τις δυο ομάδες, επικράτησε κλίμα ευγενούς άμιλλας, υγιούς ανταγωνισμού και ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

 

Με αφορμή τα παραπάνω θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το ιστορικό σωματείο των Πετραλώνων, Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο τόσο για την φιλοξενια και την συμπεριφορά τους όσο και για την εν γένει προσέγγισή τους. Οφείλουμε να προβάλλουμε και ενισχύσουμε τα παραπάνω, προσδοκώντας μελλοντικούς μιμητές στα γήπεδα μας.

 

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή χρονιά και καλή συνέχεια στην ομάδα των Πετραλώνων και φυσικά τους αναμένουμε με προσμονή ώστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία.

 

».

 

Related posts

Βενάκης: «Ήμασταν όλοι μας ενωμένοι σαν μια γροθιά!»

Ευχαριστίες Μελισσίων για Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Abola Newsroom

Ασημάκης (ΓΣ Αργυρούπολης):”Μπήκαμε αποφασιστικά στο ματς”(vid)

abola10