free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα

Απόλυτα ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παικτών του κόντρα στον Χολαφγό παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης, παρά την ήττα με 1-0

 

 

 

 

Μπορεί ο Πανερυθραϊκός να μπήκε με το … αριστερό στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην έδρα του Χολαργού, ωστόσο, η εν γένει του εικόνα ήταν εξαιρετική.

 

Γεγονός το οποίο οπλίζει με αισιοδοξία και πίστη όλους στην ομάδα, ενόψε της καθοριστικής συνέχειας και πολύ περισσότερο τον τεχνικό καθοδηγητή Αντώνη Τσιμπάκη.

 

Ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις που παραχώρησε, έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την αγωνιστική τους συνέπεια, παρά το τελικό αποτέλεσμα:

 

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε την αναμέτρηση. Αντιμετωπίσαμε τον δεύτερο της βαθμολογίας Χολαργό σ’ ένα δύσκολο τερέν, αλλά εκιτμώ ότι είμείς ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες να φύγουμε από την έδρα του αντιπάλου ακόμη και με τη νίκη. Μόνο από το αποτέλεσμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αφού δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 80’ από μία στιγμιαία αδράνεια. Πάντως η συνολική μας παρουσία μας οπλίσει με αυτοπεποίθηση»

 

 

 

 

Related posts

Mε απόλυτη επιτυχία η συνεστίαση των Σουρμένων (φώτο και βίντεο)

abola10

“Χ”ωρίς νικητή στον Ήφαιστο

Abola Team 2

Κιλιμτζίδης: «Οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς!»

Kώστας Παλαιολόγος