free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Nοκ αουτ ο Στούλης για δύο μήνες στον Παράδεισο!

Με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό του βραχίονα αποχώρησε ο στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης από την αναμέτρηση με τον Θρίαμβο Αθηνών

 

 

 

 

Πολύ άσχημα μπήκε το 2019 για τον Αλέξη Στούλη.

 

Ο εκ των παλαιότερων πακτών που κοσμούν το ρόστερ της ομάδα των βορείων προαστίνω ακι από τους σημαντικότερες φυσιογνωμίες της αμυντικής λειτουργίας της κατά τη διάρκεια του ισόπαλου χωρίς τέρματα αγώνα με τον Θρίαμβο Αθηνών τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση,.

 

Συγκεκριμένα, χτύπησε πάνω σε μία διεκδίκηση της μπάλας και εν συνεχεία έπεσε πολύ άσχημα τον αγωνιστικό χώρο, με άμεση συνέπια να σπάσει τον αριστερό του βραχίονα.

 

Τραυματισμός, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, προβλέπεται να κρατήσει τον άτυχο κεντρικό αμυντικό εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

 

Η ατυχία με τον Αλέξη Στούλη, όπως είναι λογικό, έχει συγκλονίσει τους πάντςε στην ομάδα του Παράδεισου, δεδομένου ότι πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσωπικότητα, τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στα αποδυτήρια.

Πόσο μάλλον σε ένα χρονικό διάστημα, όπου απόντος του Στούλη ο σύλλογος των βορείων προαστίων θα κληθεί ουσιαστικά να παίξει τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν

 

Related posts

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team

Ζαμπούρας: «Να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκη!»

Ζαμπούρας: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»