free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ανατροπή η Τριγλία – Σοβαρός τραυματισμός Κωστένογλου

 

Α. Ο. Γιάννης Παθιακάκης – Τριγλία Ραφήνας 1-2

 

Η Τριγλία Ραφήνας «πέρασε» από την Άνοιξη καθώς επικράτησε με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή του Παθιακάκη, ο οποίος μετά από αυτό το αποτέλεσμα συνεχίζει να «παλεύει» για την παραμονή του. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν «ανοίξει» το σκορ στο 17’ αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού το σουτ του Μανγκαλατζίου «βρήκε» το δοκάρι. Παρόλα αυτά, ο Παθιακάκης προηγήθηκε δέκα λεπτά μετά (27’) με το γκολ του Ανεζύρη, με την Τριγλία να «απαντά» άμεσα και να φέρνει το ματς στα «ίσια» τρία λεπτά αργότερα με τον Τσούκα. Η ομάδα της Ραφήνας, ολοκλήρωσε την ανατροπή με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουστόγιαννη, ο οποίος «έγραψε» και το τελικό 2-1 ωστόσο, η αναμέτρηση «επισκιάστηκε» από τον σοβαρό τραυματισμό του Κωστένογλου, ο οποίος υπέστη κάταγμα βραχίονα και θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση.

Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Τζάος, Ξενάκης, Γκάτζιος, Καψιόχας, Μανγκαλατζίου, Ανεζύρης, Γεωργαντώνης, Κωστένογλου (42΄λ. τρ. Ντάσης), Αγγελίνας, Μπάσολι (58’ Τσαίνης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Μπάρδης, Παπαδιονυσίου, Αρβανιτίδης, Τσούκας, Νικολακόπουλος, Κονταρίνης, Ζαφειρόπουλος (90’+1’ Πετράκης), Κακαράς, Τσαγκάρης, Μουστόγιαννης, Τσούκας (82’ Δελαπόρτας)

Related posts

Πήρε τον «κέρβερο» Λαμπρόπουλο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Abola Team 2

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ -ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3 – 1 [highlights]

admin

Ολυμπιακός Λαυρίου: ΟΛΟΙ γήπεδο!

Ρένος Γιαμπουράς