free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απειλεί με κυρώσεις τον Ρονάλντο ο πρόεδρος της Πορτογαλίας

Πέραν του βαρύτατου προστίμου στην Ισπανία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει να χάσει και τους τιτλους  Τιμής που του αποδώθηκαν στη χώρα του για τις αθλητικές του διακρίσεις..

 

Δεν πέρασε πολύ καιρός που ο CR7 βρέθηκε ένοχος για φοροδιαφυγή την τριετία 2011-2014 και αφού αποδέχθηκε τις κατήγορίες, πλήρωσε περίπου στα 19 εκατ. ευρώ ως αποζημείωση στο κράτος για να γλυτώσει τη φυλακη..(ποινή 23 μήνες φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 18,8 εκατομμυρίων ευρώ).

Όμως δεν είναι το μόνο (χρήματα) που ο αγαπημένος Ρονάλντο μπορεί να “χασει” από αυτή την ιστορία, μιας και ο Πρόεδρος της χώρας του, Μαρσέλο Ρέμπελο ντε Σόουζα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να του αφαιρεθούν και όλες οι Τιμές που του έγιναν στην Πορτογαλία, αναφέροντας σχετικά:

«Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Οσοι έχουν τιμηθεί από το κράτος, οφείλουν να παραμένουν μακριά από τέτοιου είδους σκάνδαλα. Δεν μπορεί να συνυπάρχει μία τέτοια καταδίκη μαζί με τους τίτλους που του αποδόθηκαν. Θα πρέπει να μελετηθούν όλα αυτά και να αποφασίσουν οι αρμόδιοι με βάση αυτά που ορίζουν οι νόμοι».

Related posts

Ντεκλέρ: «Πουλάει τις μετοχές ο Παϊροζ, σε καλό δρόμο με Παναθηναϊκό»

Abola Team 2

Καταιγιστική η Eurobank, νίκησε 7-0 τη loco family

admin

Σακελλαρόπουλο πήρε ο Παναιγιάλειος

Abola Team 2