free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Τους ποδοσφαιριστές του αποθέωσε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης με αφορμή τη σπουδαία τους νίκη επί του Ηρακλή Περιστερίου

 

 

 

 

Τεράστια σε αξία νίκη επί του ισχυρού Ηρακλή Περιστερίου με 3-2 πέτυχε η Αθηναίδα στην Αλεπότρυπα παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

 

Η «Κυρία» παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, εντούτοις, έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή στο τέλος, φτάνοντας σε μία νίκη, η οποία οπλίζει τους πάντες με θάρρος και αυτοπεποίθηση, ενόψει της δύσκολης και ανηφορικής συνέχεις που την περιμένει.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη,  ο οποίος με τη σσειρά του έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιιστών του:

 

 Πήραμε μία τεράστια σε αξία νίκη. Οι παίκτες είναι άξιοι συγχαρητήρίων για το επίτευγμά τους. Έδειξαν χαρακτήρα, αφού κατάφεραν νa βγάλουν αντίδραση και τις δύο φορέ,ς όπου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πήραμε μία νίκη που είχαμε τόσο πολύ ανάγκη , απέναντι σε μία ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής Περιστερίου. Ένα σύνολο, το οποίο βάσει της εμφάνισής του δικαιολόγησε απόλυτα τη βαθμολογική θεση που καταλαμβάνει στον όμιλό μας».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στην Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

«Χορεύει» η Αγία Ελεούσα στις 17 Μαρτίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Δίκαιη μοιρασιά στου Ζωγράφου!

Γιάννης Μελίτας