free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει αλώβητος ο «Φονέας»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-2

Σ’ ένα ματς με λίγες καλές φάσεις,ο Φωστήρας πήρε τους τρείς βαθμούς κι ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τον Χολαργό.

Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 17’,όταν ο Μαρίνου εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Αδαμόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 46’ ο Ηλιάδης έπιασε το σουτ,με την μπάλα να καταλήγει λίγο αουτ.Στο 55’ ο Μαρίνου, με το πείσμα του,καταφέρνει να βγάλει τη σέντρα απο τ’αριστερά βρίσκοντας τον Πανάκη που μ’εξαιρετική κεφαλιά θα κάνει το 0-1.Η μπάλα όμως παίζει περίεργα παιχνίδια κι έτσι στο 72’ ο ‘’Πάναξ’’ ,όπως είναι το παρατσούκλι του Πανάκη,έκανε τη λάθος πάσα,μην έχοντας δεί τον πεσμένο απο τραυματισμό Γκαβζίδη,ο οποίος μόλις είχε σηκωθει πήρε την μπάλα και μ’ενα καταπληκτικό σουτ έκανε το 1-1.Ο Φωστήρας όμως έδειξε το μέταλλο του πρωταθλητή και στο 77’ έκανε το 1-2. Ο Μαρίνου εκτέλεσε φαουλ με τον Μεντή να παίρνει την κεφαλιά και παρ’οτι ο Αδαμόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα,αυτή είχε περάσει τη γραμμή σύμφωνα με την υπόδειξη του επόπτη και του διαιτητή.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα να πανηγυρίζει την 14η συνεχόμενη νίκη του.

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων(Σταύρος Ηλιόπουλος):Αδαμόπουλος,Βιτωράτος,Φραγκόπουλος,Παπαδόπουλος,Τριανταφυλλίδης,Πατέλης(62’Καίδος),Πουρσανίδης,Καραμπίνης(62’Σπίνος),Αθανασιάδης(62’Κυριάκης),Γκαβζίδης(74’Καραχάλιος),Γεωργιάδης

Φωστήρας(Θύμιος Γεωργούλης):Τζαφάι,Κωνσταντινίδης,Καλαγκάνης,Μεντής,Γούλας(67’Θανόπουλος),Πανάκης,Ηλιάδης(89’Χαλεπλιάν),Πίσσας,Σίμωσης,Μαρίνου,Ασημάκης(78’Κουτσούμπας)

Διαιτητής:Μπαϊρακτάρης

Α’ Βοηθος:Ακρίβος                 

B’ Βοηθός:Ζήρδας

Related posts

Τσιμπάκης: «Με συγκέντρωση και πλάνο κόντρα στον Χολαργό»

Kώστας Παλαιολόγος

Ρουφ: Συγχαίρει το Χαραυγιακό για την άνοδο

abola10

Μηλιάς: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Kώστας Παλαιολόγος