free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Πλησίασε το Κρυονέρι

 

Κρυονέρι – Αετός Πικερμίου 7-2

 

Το Κρυονέρι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις βαθμολογικές «απώλειες» του πρωτοπόρου Ωρωπού καθώς «διέλυσε» με 7-2 τον Αετό Πικερμίου και τον πλησίασε στους δύο βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Δογάνη αλλά οι γηπεδούχοι, αφού έφτασαν στην ισοφάριση γρήγορα (11’) με το πέναλτι του Κεφαλά, ο ίδιος με νέο πέναλτι στο 16’ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Κεφαλάς ξανά με πέναλτι στο 44ο λεπτό «ανέβασε» τον «δείκτη» του σκορ στο 3-1 με τον Αετό στο 46’ να «μένει» με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κόλλια με δεύτερη κίτρινη. Το Κρυονέρι, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 55’ ο Σπυρίδης έκανε το 4-1, με τον Σαχίνη δύο λεπτά μετά να σημειώνει το 6-1. Στο 70’ ο Δογάνης, μείωσε για τον Αετό σε 6-2 αλλά οι γηπεδούχοι ένα λεπτό αργότερα, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του με τον Μαστρογιάννη, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βέκιος, Σαχίνης, Βαμβάτσικος (65’ Μαστρογιάννης), Τουμπανάκης, Βολιώτης, Καρποντίνης, Σπυρίδης, Κεφαλάς (68’ Διγενής), Καραγιαννίδης (72’ Παναγιωτόπουλος), Σιατραβάνης (60’ Γκοντιός), Τσεβάς

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Μεϊντάνης (61’ Τοντισάκης), Τσιούμας Δ., Δριλάκης, Καδίτης, Παπάς (36’ Γκιντίδης), Αμέρ, Τσιούμας Β. (74’ Άγκα), Κόλλιας, Μπεράτης, Δογάνης, Καλφακάκος (58’ Νικηφοράκης)

Related posts

ΓΙΑΡΕΝΗΣ: Λήξη πρωταθλημάτων και στέψη πρωταθλητών…

Abola Team

Έξυπνη κίνηση με Κοντογιαννόπουλο ο Σαρωνικός

Ρένος Γιαμπουράς

Νίκη Δροσιας-Κρυονέρι 0-4

Abola Team 3