free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

«Πεντάστερος» Παθιακάκης!

 

Σε τρομερή φόρμα η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου, επικράτησε 5-0 του Παμπαιανικού

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 5-0

Υψηλές πτήσεις από τον Παθιακάκη που σε ματς-μονόλογο επικράτησε 5-0 του Παμπαιανικού! Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου επιβεβαίωσε και στο σαββατιάτικο (22/10) παιχνίδι πως βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, πανηγυρίζοντας έτσι τρίτη διαδοχική νίκη. Μάλιστα, αυτό το σερί θετικών αποτελεσμάτων έχει φέρει τον Παθιακάκη στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα επέβαλαν τον ρυθμό τους και έψαξαν το γρήγορο γκολ απέναντι στην Παιανία η οποία παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς. Ο Παθιακάκης άνοιξε το σκορ στο 21′ με τον Αγγελίνα, ο οποίος με άπιαστο ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Μεσινέζη για το 1-0. Το 2-0 ήλθε στο 48′ με αυτοκόλ του Σωτήρ, από κόρνερ του Ντρένοβα, ενώ στο 55′ από νέα εκτέλεση κόρνερ του Ντρένοβα, αυτή την φορά ο Μπούτιβας με κεφαλιά σημείωσε το 3-0. Στο 60′ ο Αντρέας Ντρένοβα μετατράπηκε από δημιουργός σε εκτελεστής και με προσωπική ενέργεια έγραψε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε για τους γηπεδούχους στο 75′ ο Τασιούδης με διαγώνιο σουτ.

***Δεν υστέρησε κανείς για τον Παθιακάκη, διακριθέντες οι Ντρένοβα Αγγελίνας, Τασιούδης και Κωστής.

Διαιτητές: Προδρομίδης, Σπίθας, Πειρασμάκης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Ασημάκης (60′ Αντεριώτης), Ρακιντζόπουλος, Κωστής, Τσίγκος, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Τασιούσης, Ιορδανίδης (61′ Γιώτης), Ντρένοβα (73′ Φωτίκας), Μπούτιβας.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Μεσινέζης (70′ λ.τρ. Γκίκας), Κατσίμπρας, Αντωνόπουλος (64′ Βεντούρης), Μπρέγιαννης, Σωτήρ, Λότσαρης, Παρθένης, Δημητρούλιας (40′ λ.τρ. Δούβος), Κατσικώστας, Τσιγάρας, Γιαμάς.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Συντριπτική… Άνοιξη

Βασίλης Θεόκλητος

Σαρωτικό το Κορωπί, 4-0 τον Πρωτέα στην Παλαιά Φώκαια

Abola Team 2

Επιστολή φίλων Νίκης Δροσιάς σε ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom