free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Με Μαντακίδη το διπλό η Βουλιαγμένη στον Κουβαρα

 

Με γκόλ πέναλντι του Παντελή Μαντακίδη, η Βουλιαγμένη έφυγε με το διπλό από τον Κουβαρά (0-1) και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

Α. Ο. ΚΟΥΒΑΡΑΣ – Α. Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 0-1

Στο πλαισιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΑΝΑ, η Βουλιαγμένη έφυγε με το διπλό απο τον Κουβαρά και πήρε ένα χρυσό τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο αγώνας, που διεξήχθει στο γηπεδο του Κουβαρά, είχε καθ’όλη τη διαρκεια του μέτριο έως κακό ρυθμό και καμιά εκ των δύο ομάδων δεν εντυπωσίασε.

Ας δούμε, ομως, το παιχνίδι απο την αρχή… Ένα πρωτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις, χωρίς φαντασία, χωρις κατι το ιδιαίτερο, λοιπόν και απο τους γηπεδούχους, αλλά και απο τους φιλοξενούμενους είχε το λογικό και δίκαιο αποτέλεσμα 0-0. Η κατοχή άνηκε στη Βουλιαγμένη, αλλά ήταν ανούσια, καθώς δεν μπορουσε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία, με τον Κουβαρά να περιορίζεται κυρίως σε παθητικό ρόλο.

Στην ανάπαυλα ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε σε κανένα του σημείο, η κατοχη ήταν υπερ της Βουλιαγμένης και ο Κουβαράς ήταν σε θέση αναμονής, μέχρι το… 61′ όμως, ο διαιτητής Κουτρομάνος υπέδειξε πέναλντι για την ομάδα της Βουλιαγμένης σε ανατροπή του Κουσιάκη απο τον Σύρο, η φάση θεωρείται, όμως, αμφισβητούμενη και υπήρξαν πολλά παράπονα απο πλευράς Κουβαρά για καθαρό και καθ’όλα νόμιμο μαρκάρισμα του Σύρου.

Το πέναλντι ανέλαβε να εκτελέσει ο Παντελής Μαντακίδης, που με πλάσε στο κέντρο της εστίας του Δριχούτη έκανε το 0-1. Σχεδόν 20′ μετά, και πιο συγκεκριμένα στο 81′, ο Κουβαράς κέρδισε πέναλντι σε χέρι των αμυντικών της Βουλιαγμένης, φασή που και αυτή θεωρείται αμφισβητούμενη. Ο Λιάπης εκτέλεσε το πέναλντι, αλλά ο Παπαχριστόπουλος μάντεψε σωστά, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία και κράτησε το μηδεν για την ομάδα του.

Το παιχνίδι δεν προσέφερε κάτι αξιοσημείωτο,καθώς ο Κουβαράς, αλλά και η Βουλιαγμένη δεν έπιασαν υψηλή απόδοση.

Μέτρια η διαιτησία των κ.κ. Κουτρομάνου –  Τζαφόλια, Ντόστη.

Α. Ο. ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Δριχούτης, Κουτλόγλου (77′ Χατζής), Σύρος, Λιάπης, Κοντζιάς, Πρίφτης, Τόλιας (66′ Βαρσαμογιάννης), Λευκάκης, Πρίφτης, Elezi (46′ Τσούνης), Μικιρδιτσιάν.

 Α. Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Παπαχριστόπουλος, Μανάϊ, Πολάτος, Βοργιάς, Αντωνόπουλος, Μαντακίδης Π., Pulaj, Χαλκιάς (89′ Prela), Κουσιάκης (84′ Παπαβασιλείου), Χαντάντ (67′ Νικολαΐδης).

Related posts

«Μοιρασιά»» στην Ραφήνα

Nάσος Φακίδης

Μεγάλο διπλό στην Σταμάτα ο Παθιακάκης!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Η σημερινή δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team