free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γκρέμισε το «κάστρο» η Θύελλα Ραφήνας!

 

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη ανάγκασε τον Ιάλυσο στην πρώτη εντός έδρας ήττα του μετά από τέσσερα χρόνια (0-2)!

 

Μία από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας της πέτυχε η Θύελλα Ραφήνας στην αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι και άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο. Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη πέρασε νικηφόρα από τη Ρόδο, υποχρεώνοντας τον Ιάλυσο στην πρώτη εντός έδρας ήττα του μετά από περίπου τέσσερα χρόνια! Μάλιστα, οι… μαύροι, όπως ήταν τα χρώματα της φανέλας με την οποία αγωνίστηκαν, έφτασαν στην επικράτηση με το «καθαρό» 2-0, το οποίο διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος η σπουδαιότερη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους και καταγράφηκε στο 32′, όταν ο Παυλίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Ωστόσο, στις αρχές της επανάληψης οι Ραφηνιώτες πήραν το προβάδισμα με έναν απροσδόκητο τρόπο. Ο Ζέκιο επιχείρησε τη βαθιά μπαλιά προς τον Παναγιωτόπουλο και ο Φυλακούρης, που δεν συνεννοήθηκε καλά με τον τερματοφύλακά του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 66′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Βαζέχα έγινε αποδέκτης της μπάλας από την ασίστ του Αφράτη και με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο διάστημα που απέμενε δεν άλλαξε κάτι, με τη Θύελλα να πανηγυρίζει μία τεράστια νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου απομακρύνθηκε από τον πάγκο του ο Ηλίας Φυντάνης, λόγω έντονων διαμαρτυριών προς τον διαιτητή Παπαδόπουλο επειδή σφύριξε το τέλος χωρίς να κρατήσει καθυστερήσεις.

Βοηθοί του Παπαδόπουλου, ήταν οι Καρακελές και Κορώνας, άπαντες του Συνδέσμου Πειραιά.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Κοκκίνης, Λίτσος (80′ Μόσχος), Φυλακούρης (69′ Καρπαθάκης), Ρεκλείτης, Αχείμαστος, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Παυλίδης, Δελαπόρτας, Βαλιτζό

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Γκίκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Αφράτης, Δημητρίου, Χαρακτίδης, Βαζέχα (89′ Μπουντάκης), Ντόσκας (70′ Κούνας), Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο (54′ λ.τρ. Στάφα).

(Πηγή: news12.gr)

Related posts

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από τον ΟΦ Ιεράπετρας με Πρίφτη και Μούτσι

Abola Team 2

Αναβολές από την ΟΥΕΦΑ

abola10

Γ εθνική : Το πρόγραμμα του 8ου ομίλου

admin