free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα τνω ποδοσφαιριστών του κόντρα στην Κηφισιά παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Σήφης Βενάκης

 

 

 

 

Τις καλές του εμφανίσεις συνέχισε ο Άρης Πετρούπολης απέναντι στην Κηφισιά.

 

Η ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρου του πρώτου μίλου ήταν το λιγότερο, που απασχόλης τον τεχνικό ηγέτη των «βυσσινί» Σήφη Βενάκη, ο οποίςο με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστως εότι οι ποδοσφαιριστές του κοίταξαν στα μάτια τη σπουδαία τους αντίπαλο, η οποία φουλάρει … ολοταχώς προς την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική.

 

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε την αναμέτρηση. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα, η οποία είναι ανώτερης κατγηορίας από τη δική μας και την κοιτάξαμε κατάματα σε μεγάο κομμάτι του αγώνα. Από εκεί κι έπειτα για να πάρεις κάτι σε ένα παιχνίδι κόντρ σε μία τέτοια ομάδα χρειάζεται και τύχη. Όμως με τέτοιες εμφανίσεις έχουμε κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούμε. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Μικρασιατικό, το οποίο είναι ιδιαίτερα κομβικό για την ομάδα μας και η νίκη αποτελεί μονόδρομο».

 

 

 

 

Related posts

Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Άρης Πετρούπολης

Abola Team

Παπαρούνης: «Ψηλά το κεφάλι»

Kώστας Παλαιολόγος

Πρόκληση για τον Κένταυρο Βριλησσίων τα ματς με τους πρωτοπόρους

Abola Team 3