free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Νίκη που αναδεικνύει την αγωνιστική μας άνοδο»

Στη σημασία του «διπλού» επί του ΠΑΟΚ Ζωγράφου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

 

  

Την εξαιρετική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών επιβεβαίωσε η Αλσούπολη με την εκτός έδρας νίκη της εί του ΠΑΟΚ Ζωγραφου με 3-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Θανάση Ψύλλια να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα, δίνοντας το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, επί ενός αντιπάλου, που χρειαζόταν τους βαθμούς , Κερδίσαμε πιο εύκολα απ’ ό,τι περιμέναμε, αφού η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Γεγονός, το οποίο καταδεικνύει ότι βρισκόμαστε σε διαρκή αγωνιστική άνοδο. Πλέον το μυαλό και η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Κηπούπολη.

 

Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία παρουσιάζεται πολύ φορμαρισμένη και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ι ανταγωνιστικοί».

 

 

 

 

 

Related posts

Τεσσάρα η Λυκόβρυση

Βασίλης Θεόκλητος

Κηπούπολη: «Όλοι στο γήπεδο για την άνοδο!»

Ανανέωσε και ο Βαγγέλης Καπάνταης με τον ΠΟΨ