free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ενίσχυση με τον Κώστα Λώλο για τον Ιπποκράτη

Στην απόκτηση του αριστεροποδαρου αμυντικού Κώστα Λώλου προχώρησε ο Ιπποκράτης του Κώστα Ζαμπέτα (φωτό)

 

 

Σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Ιπποκράτης.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 23χρονο αριστεροπόδαρο μπακ – χαφ Κώστα Λώλο, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την  οπισθοφυλακή τους, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στην κρίσιμη συνέχεια του πρώτου ομίλου της Γ’΄ΕΠΣΑ.

 

Το νέο απόκτημα του Ιπποκράτη έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία στον Αίμο Πετρούπολης, ενώ μέχρι πρότινος διακρίθηκε φορώντας τη φανέλα του Κεραυνού Πετρούπολης και όλες οι ενδείξεις συντείνουν στο συμπέρασμα ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές να αναδειχθεί σε πολύ χρήσιμη μονάδα για την νέα του ομάδα.

Με τον τεχνικό Κώστα Ζαμπέτα να σημειώνει τα εξής:

«Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη μεταγραφή. Πήραμε έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή σε μία θέση, όπου είχαμε ανάγκη κι εκτιμω΄ότι θα μας ανεβάσει επίπεδο.

Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη τη προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Φοίνικα Καλλιθέας, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Τώρα η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Αττικό εκτός έδρας. Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω των μικρών διαστάσεων του αγωνιστικού χώρου. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες απαιτήσεις του αγώνα»».

 

 

 

Related posts

Με τριάρα στην επόμενη φάση ο Άτταλος

abola10

«Λευκή» ισοπαλία και δεύτερος ο Δούρειος

Nάσος Φακίδης

Πανιώνιος Καισαριανής-Λέοντες 2-1

Abola Team 3