free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» με Στέργιο Μαστρογιάννη ο Ήφαιστος Περιστερίου!

Στην απόκτηση του πολύπειρου εξτρέμ Στέργιου Μαστρογιάννη προχώρησε ο Ήφαιστος Περιστερίου προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στο υπάρχον ρόστερ

 

 

 

Τίναξε την μπάνκα στον «αέρα» ο Ήφαιστος Περιστερίου με την απόκτηση του Στέργιου Μαστρογιάννη!

 

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων και μετά από θερμή εισήγηση του τεχνικού ηγέτη Θόδωρου Τρανού προχώρησε σε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές ποδοσφαιριστών, όπου έχουν γίνει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνα τα τελευταία χρόνια!

 

Το νέο απόκτημα των «ροσονέρι» καλύπτει τη μεσαία γραμμή κι έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό το οποίο … ζαλίζει, όπως φυσικά συμβαίνει και από το γεγονός ότι μετράει στο παλμαρέ του πάνω από 150 συμμετοχές στα γήπεδα της Β’ Εθνικής.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Μαστρογιάννης έχει αγωνιστεί έχει αγωνιστεί σε Άγιο Δημήτριο, Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα, Νέα Ιωνία, Σαρωνικό Αίγινας, Χαλκίδα, Αγία Παρασκευή, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Θρίαμβο Αθηνών, Ολυμπιακός Λαυρίου, Κορωπί, ΠΑΣ Κόρινθο και Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Με την εμπειρία και την ποιότητά του, ο Μαστρογιάννης εκτιμάται ότι θα αποτελέσει έναν πολύ χρήσιμο εργαλείο, αλλά και πηγή έμπνευσης για τους κατά πολύ νεαρότερους συμπαίκτες του που κοσμούν το ρόστερ του Ηφαίστου Περιστερίου.

 

 

 

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Με σοβαρότητα και προσήλωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Πρεμιέρα για το Ρουφ στην έδρα του!

abola10

Παπαρούνης: «Να φτάσουμε το Χαϊδάρι όσο μπορούμε ψηλότερα!»