free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πεντάρα» και όμορφη μπάλα ο Ιωνικός

 

Εντυπωσιακός ο Ιωνικός συνέτριψε με 5-0 την ουραγό Νεάπολη και πλησίασε ακόμη πιο κοντά τη κορυφή του πέμπτου ομίλου

 

 

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ένας εξαιρετικός Ιωνικός την αναμέτησή του με την Νεάπολη, τη οποία συνέτριψε με 5-0 στην έδρα του.

 

Ο Ιωνικός πλέον μετά την νέα γκέλα της Ιεράπετρας μπαίνει για τα καλά στον χορό της διεκδίκησης του τίτλου στον 5ο όμιλο.

 

Το συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη απέδωσε θαυμάσιο ποδόσφαιρο, φανερώνοντα ςπολλές αρετές, ενώ έχασε σωρεία ευκαιριών να δώσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία του,.

 

Με … φουλ επιθετικές διαθέσεις μπήκαν οι γηπεδούοι, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ με γυριστό σουτ του Πλάκα.

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 2-‘ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους ότνα έπειτα απο εξαιρειτκή κάθετη πάσα του Πατσατζόγλου, ο ΄’  ο Κουιρουκίδης με πλασέ σημείωσε το 2-0, ενώ στην συνέχεια ο Καλέργης , στο 30   πέτυχε το 3-0  πλασάροντας τον γκολκήπερ της Νεάπολης, ενώ ο ίδιος στο 44’΄ με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μακρίδη σημείωσε το 4-0.

 

 Το τελικό 5-0 έγραψε στο 67΄ ο Γκοτζούλιας  με εκτέλεση πέναλτι.

 

 

 ΙΩΝΙΚΟΣ: Μακρυωνίτης,   Μουστάκης, Δημακάκος, Πατσατζόγλου (46΄ Τσιριγώτης), Μανωλάς, Πλάκας, Μακρίδης (65΄ Θέος) Καρέλης Κατσικογιάννης, ( 55΄ Σάμιος), Κουρουκίδης ( 46΄Γκοτσούλαις)

 

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Σταυριανουδάκης, Νάκος (46’ Φαγγάκος), Χριστάλης, Ζαντάλης, βλαχάκης, Νοκάι (46’ Ραντέα), Τσακάνι, Κωνσταντίνου, Βολωνάκης. Πεταυράκης (72’ Μπιτζανάκης),Χιλάι (61’ Λάτσι). 

 

 

Related posts

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-2 Τα στιγμιότυπα

admin

Ο Εθνικός έχει… “απουσίες” εν οψει Καλλιθέας!

Abola Newsroom

Ο Ιωνικός στο πλευρό του μικρού Ραφαήλ

Kώστας Παλαιολόγος