free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαμός στο σούπερ ντέρμπι του Παναργειακού με την Καλαμάτα (βίντεο)!

Η Καλαμάτα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο πελοποννησιακό ντέρμπι κόντρα στον Παναργειακό επικρατώντας με 1-0 μέσα στο Άργος και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα και “ντου” των γηπεδούχων προς το διαιτητικό τρίο!

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της η “Μαύρη Θύελλα” πήρε αυτό που ήθελε και το “χρυσό” γκολ του Μίνγκα στο 25′ αποδείχτηκε αρκετό για να της χαρίσει τη νίκη.

Στο 88′ ο Μαρουκάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έτσι οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Στο 90′ αποβλήθηκε ο Παπαϊωάννου. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι Αργείτες παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί και είχαν τις ευκαιρίες για να σώσουν το βαθμό.

Έντονες οι φωνές για τη διαιτησία από τους “λύκους”, όπου ζητάνε δύο πέναλτι, στο 69′ και στο 73′ για χέρι του Ψάνη και στις δύο περιπτώσεις, ενώ στο 93′ ακυρώθηκε το γκολ του Μπουντόπουλου (οφσάιντ). 

Δυστυχώς, μετά τη λήξη του αγώνα είχαμε επεισόδια και “ντου” των οπαδών των “πράσινων” στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, όπου παρέμεινε εκεί για αρκετά λεπτά η διαιτητική τριάδα, με την προστασία των ΜΑΤ.

Περισσότερα φαίνονται και στο βίντεο του “Argolida Portal”.

Διαιτητές: Πολυχρόνης (Πιερίας), Γιάντσης (Ημαθίας)-Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Κυριακόπουλος (80′ Μουσταφά), Μπριλάκης (78′ Συρεγγέλας), Παπαϊωάννου, Παναγιώτου, Μπούτας (46′ Γερόλυμος), Τσιμικλής (66′ Καλύβας), Μενδρινός, Καδάς, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος):Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Ζαχαρόπουλος (63′ Χίλντεν), Πινδώνης, Φουάσης, Μίνγκας (83′ Ζελέκου), Γιόνδης (87′ Τσόπελας), Πέριτς (76′ Κάρλος).

πηγή φώτο: sportstonoto.gr

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/eMOaCCl0pdM” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Αετός Λουτρών: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα, «κλείνει» και τρίτος παίκτης

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Νίκες για Προοδευτική, ΠΑΟ Ρουφ και Πανιώνιο

Abola Team

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 8ος ΟΜΙΛΟΣ: Τα σημερινά αποτελέσματα (6/7)

Nάσος Φακίδης