free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η επίσημη θέση του Άρη Πετρούπολης

Για λιβελογραφήματα κάνουν λόγο στον Άρη Πετρούπολης που στοχοποιούν το σύλλογό τους!

 

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των “κιτρινέρυθρων” αναφέρει τα εξής:

“Από το απόγευμα έχουμε γίνει θεατές συνεχόμενων λιβελογραφημάτων που στοχοποιούν το σύλλογο μας. Ο Άρης Πετρούπολης τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν σε θέματα φιλοξενίας, όπως και οι παλαιότερες διοικήσεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, πετύχαμε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ και σε όσα ματς έχουμε δώσει 2,5 χρόνια στην Α’ κατηγορία καμία ομάδα δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για τη φιλοξενία που να στρέφεται κατά του συλλόγου μας. Το απόγευμα της Κυριακής πληροφορηθήκαμε ότι το πούλμαν του Μικρασιατικού δέχθηκε επίθεση και για όλα αυτά υπαίτιοι είμαστε εμείς; Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, που κυρίως έλαμψε δια της απουσίας του από το γήπεδο, να στοχειοθετεί μυθεύματα που βγαίνουν από τη φαντασία του και έχουν ως κύριο στόχο να βλάψουν το σύλλογο μας. Ο Άρης Πετρούπολης δεν έχει ποτέ βλάψει κανέναν και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με την ιστορία του διότι θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.

Υ.Γ. Επιφυλλασόμαστε να κινηθούμε νομικά για οποιοδήποτε αναφέρεται -ΨΕΥΔΩΣ- κατά του συλλόγου δίχως να έδωσε το παρών σήμερα στο γήπεδο ΑΛΚΥΩΝ.

Υ.Γ1. Με το σωματείο Μικρασιατικό δεν υπάρχει καμία διαφορά και δεν μας χωρίζει τίποτα και ευχόμαστε να είναι υγιείς τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν.

Υ.Γ2. Γνωρίζουμε τα γεγονότα και θα κινηθούν οι διαδικασίες που πρέπει ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Σε καμία όμως περίπτωση δε θα μπούμε σε διαδικασία διαδικτυακού διαλόγου ώστε να έχουν “δουλειά’’ κάποιοι “δημοσιογραφίσκοι”.

Related posts

Σταμπουλίδης: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Τίτλοι τέλους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μέσα στο Μάιο η απόφαση στην Γ’ Εθνική…

Abola Team

Σεζόν τέλος: Πρωταθλητές Χαραυγιακός και Ρουφ

admin