free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Αστέρας στο «θρίλερ» της Μαγούλας

 

Αστέρας Μαγούλας – Μικρασιατική 5-4

 

Ο Αστέρας Μαγούλας επιβλήθηκε με 5-4 της Μικρασιατικής στο «θρίλερ» στο γήπεδο της ομώνυμης πόλης και έκανε ένα σημαντικό «βήμα» για την παραμονή του καθώς ξέφυγε από την «επικίνδυνη» ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι, έμειναν νωρίς και συγκεκριμένα από το 11ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βλαχοκυριάκου με δεύτερη κίτρινη, αλλά είχαν «ανοίξει» το σκορ έξι λεπτά νωρίτερα (5’) με τον Τουμπαρίδη. Οι γηπεδούχοι «αντέδρασαν» και ισοφάρισαν αρχικά με τον Τσιανιάκα στο 28’ ενώ δύο λεπτά αργότερα (30’), ολοκλήρωσε και την ανατροπή με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι (2-1). Ο Γεωργιάδης στο 39’ με νέο πέναλτι σημείωσε το 3-1, με την ομάδα των Μεγάρων να μειώνει με τον Φούρναρη στο 43’ σε 3-2. Ο Μεϊμαρίδης στο 54’, έδωσε εκ νέου «αέρα» δύο τερμάτων στον Αστέρα (4-2), με τον Μπαγδάτογλου στο 67’ με το τρίτο πέναλτι της αναμέτρησης να κάνει το 4-3 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 75’ με το αυτογκόλ του Τζαφεράκου. Ωστόσο, ο Βάσης Χ. τέσσερα λεπτά μετά (79’), σημείωσε το «χρυσό» τέρμα για τον Αστέρα και του «χάρισε» τους τρεις «πολύτιμους» βαθμούς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Παπακωνσταντίνου, Κικίδης, Μουράτι (68’ Πελλάς), Βάσης Χ., Τζαφεράκος, Θεοδωρόπουλος (60’ Τσατίδης), Τσιανάκας (88’ Μοίρας), Χαραλαμπίδης, Απαζίδης (70’ Σούτας), Μεϊμαρίδης, Γεωργιάδης

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Υφαντής, Λύγδας (67’ Κυριάκος), Τοπάλης (57’ Λέζι), Φουρνάρης, Χαμπιλάι, Μαρούδης, Ζουμπουρλής (88’ Στέφα), Μανώλης, Μπαγδάτογλου, Βλαχοκυριάκος, Τουμπαρίδης (46’ Καλαϊτζής)

Related posts

«Αφεντικό» στα Μέγαρα ο Βύζας

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (7/10 και 8/10) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Ηρακλής Ελευσίνας: Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τα 90ά του γενέθλια

Nάσος Φακίδης