free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος»

Την ικανοποίησή του για τη συνολική εμφάνιση των παικτών του κόντρα στην Μακρό εξέφρασε ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας

 

 

 

 

Την αήττητη κούρσα του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ συνέχισε απτόητος ο Αστέρας Βάρης παίρνοντας πολύτιμη ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντις τη Μαρκό

 

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Μιχάλη Κάτσικα να επιβραβεύει τους πάικτες του για τη συνολική τους εικόνα και προσπάθεια που κατέβαλαν, απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα.

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική μας εικόνα απέναντι σεμία πολύ δυαντή ομάσδα όπως είναι η Μαρκό.  Φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί και δείξαμε τη δυναμική μας και κόντρα στα προβλήματα τραυαμτισμών, που μας παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της αανμέτρησης Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο ντέρμπι που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Ένα παιχνίδι υψηλού βαθμού δυσκολίας όπου θα επιδιώξουμε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.»

 

Όσονα φορά τα αγωνιστικά προβλήματα, οι Μάικ Νιούμαν και Γιώργος Ντούλιας αποχώρησαν από το ντέρμπι με την Μαρκό με τράβηγμα στον δικέφαλο και θα απουσιάσουν κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

 

Στα ευχάριστα για τη τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή των Γιώργου Μαγγίνα και Δημήτρη Παπαζογλου, οι οποίοι αποεθραπεύθηκαν, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο μόνιμα τραυματίας Δημήτρης Μάναλης.

 

 

 

 

 

Related posts

Βγήκε από το νοσοκομείο αλλά θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα ο Πιτσούνης του Νικολακάκη

Abola Team 3

Τον Λάζαρο Μίχα απέκτησε η Άνοιξη που έκλεισε συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Αμπαρτζίδη

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (10/2) αποτελέσματα

Abola Team