free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Παίρνω την ευθύνη για την ήττα από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου»

Tην πλήρη ευθύνη για την εντός έδρας ήττα από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου ανέλαβε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος

 

 

 

Σε … δύσκολο αγωνιστικά φεγγάρι βρίσκεται ο Απόλλων Χαλανδρίου το τελευταίο διάστημα κι αυτό επιβεβαιώθηκε από την εντός έδρας ήττα που γνώρισαν οι νεοφώτιστοι με 2-0 από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

 

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Χρήστος Βλάχος δεν …κρύφτηκε και σε δηλώσεις που παραχώρησε, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας αλλά και της νέας άσχημης εμφάνισης, δίνοντας το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

 

«Προερχόμαστε από μία εντός έδρας ήττα από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 2-0, η οποία συνδυάστηκε από κακή εμφάνιση. Παίρνων εγώ την ευθύνη επάνω μου τόσο για την ήττα όσο και την εμφάνιση και πλέον, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Καταλυτικό ρόλο θεωρώ ότι εχει διαδραματίσει το γεγονός ότι με εξαίρεση δύο αγώνες, δεν έχουμε καταφέρει να αγωνιστούμε ποτέ με το ίδιο σχήμα.

 

Το μυαλό μας επικεντρώνεται στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Ηλιούπολη, όπου θα επιδιώξουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

 

 

 

 

Related posts

Τρανός: «Δεν λειτουργήσαμε καλά»

Kώστας Παλαιολόγος

Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων η Νέα Ιωνία και η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Γιώργος Ανανίδας

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team