free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Δειξαμε σοβαρότητα και πάθος»

Στους τομείς όπου οδήγησαν την ομάδα του στην κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον Νεοεπντελικό, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

 

Την εξαιρετική της πορεία στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε πλήρς η Κοψαχείλα με τηννέ απολύ σημαντική της νίκη με 2-0 επί του Νεοπεντελικού.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρόημα των νοτίων ποαστώιν να εδαιωθεί στην τρίτη θέση του ομίλου με 38 πόντους τέσσεριςλιγότερους από τα δεύτερα Μελίσσια και αν αισιοδοξεί βάσιμα για ένα πολύ πιο ευοίωνο μέλλον.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Φώτης Βείζάι. Ο έμπειρος στράικε, ανέδειξε στο χορτάρι πτυχές της εκτελεστικής του δεινότητας και με τα δύο όμορφα τέρματα που πέτυχε (16’, 41’) οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην πολύ σημαντική αυτή νίκη.

 

Με τον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη να του πλέκει το εγκώμιο:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου, η οποία μς επιτρέπει να μείνουμε ψηλά και να αισιοδοξούμε βάσιμα για την εκπλήρωση του στόχου που έχουμε θέσειι.

 

Δείξαμε σοβαρότητα και πάθος για τη νίκη, στοιχεία, τα οποία μας χάρισαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ευτυχήσαμε να έχουμε σε πολύ σπουδαία ημέρα τον Φώτη Βείζάι, ο οποίος με τα δύο γκολ, που πέτυχε, απέδειξε πόσο χρήσιμος μπορεί να αποδειχθεί για εμάς ειδικά τη δεδομένη χρονικά στιγμή, οπου δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις. Αυτό που προέχει, είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιένει κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Θα προετομαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

 

Τη πόρτα του χειρουργείου θα περάσει εντός των ημερών ο Γιώργο Σουλοβάρης, ώστε να υποβληθεί σε χειουργική επέμβαση

 

 

Related posts

Με επιτυχία οι εκλογές των προπονητών Αθήνας (φώτο και βίντεο)

abola10

Μπουγάς: «Πάση θυσία νίκη με Ποσειδώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Δυνατά για στόπερ στον ΑΟΝΑ

Kώστας Παλαιολόγος