free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη τίτλου το Μοσχάτο!

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε η ΑΕ Μοσχάτου στο μεγάλο ντέρμπι στον 2ο όμιλο της Α’ Πειραιά (2-0 τον Καραβά)!

 

Χωρίς αμφιβολία, ήταν το ματς που ξεχώριζε αυτή την αγωνιστική στην Αττική, αφού δύο σπουδαίες ομάδες κοντράρονταν για το προβάδισμα τίτλου!

Καραβάς και ΑΕ Μοσχάτου τέθηκαν αντιμέτωποι με τους πράσινους να είναι οι μεγάλοι νικητές επικρατώντας δίκαια με 2-0 μέσα στο «Στ. Μελισσουργός» και πλέον είναι στο +4 από το χθεσινό τους αντίπαλο και αγκαλιά με την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες!

Μπορεί η διαφορά να μη φαντάζει μεγάλη, όμως, είναι ικανή για να δώσει το πρωτάθλημα στην ΑΕ Μοσχάτου. Γύρω στους 800 φιλάθλους έδωσαν το παρών κατακλύζοντας το γήπεδο, ενώ παρά την ένταση των προηγούμενων ημερών το θετικό είναι ότι όλα κύλησαν ομαλά.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, στο 30’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το Στούπη για να έρθει στο 58’ ο Βινίσιους να γράψει το τελικό 0-2 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το είχε κερδίσει ο Σπανός).

Οι γηπεδούχοι στο 66’ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βαλάντη Αναγνωστόπουλου.

Διαιτητές: Λεμπέσης, Παγουρτζής, Κοτζαμανίδης (τα πήγαν καλά και οι τρεις)

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Χρυσανθακόπουλος, Καλιακούδας (83’ Λάλα), Μπάρκας, Αναγνωστόπουλος, Καστράτι (83’ Ζαχαράτος), Μπεσού, Παναγιωτόπουλος, Παυλόπουλος, Μπιλίμπασι, Πουλάκης (75’ Χονδρουδάκης)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Πέττας, Στεφανής, Σιδηρόπουλος, Νιζάμης (79’ Χατζάκης), Βινίσιους (88’ Βοϊδονικόλας), Σαπαλίδης (83’ Μπόλης), Σπανός (70’ Μουρελάτος), Στούπης.

Related posts

Το Κερατσίνι βρίσκεται παντού

Abola Team 3

Με ανατροπή ο Αμπελακιακός!

Abola Team

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team