free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με το… ενάμιση πόδι στον τελικό ο Άγιος Ιερόθεος!

Νικηφόρα πέρασε από το ΔΑΚ Αιγάλεω ο Άγιος Ιερόθεος στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ, επικρατώντας με 3-1 του ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ 1-3

Η διαφορά κατηγορίας τελικά έπαιξε το ρόλο της.  Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με 3-1 και πήραν σαφές προβάδισμα πρόκρισης για το μεγάλο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3’ με την κεφαλιά του Τσαρκάνι για να έρθει όμως η γρήγορη απάντηση των Χαϊδαριωτών και με το πλασέ του Μουρεζίνη να φέρνουν το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος οι Περιστεριώτες με τα γκολ των Κατσή στο 60′ και την κεφαλιά του Μακρίδη στο 91′ διαμόρφωσαν το τελικό 1-3 και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό.

Ο επαναληπτικός έχει οριστεί για τις 6 Μαρτίου. Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζουμε ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Με λίγα λόγια για να στείλει το ματς στην παράταση το Χαϊδάρι του αρκεί και μία νίκη με 2-0 στον δεύτερο ημιτελικό.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Σταύρογλου και Αραβίδης.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης): Μίχος, Καρίμαλης (68’ Κοτσολάκος), Ανταλής, Μηλιώνης, Κλουβάτος, Καμπεράι (55’ Παππάς), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγεώργος (87’ Κοπανάς), Μουρεζίνης, Τσιρκινίδης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Ρουμπής, Σιμάκου, Πολίτης, Τσατσαρής, Σιδέρης, Βελέτης, Αποστολόπουλος (73’ Μανδαμαδιώτης), Μπριστογιάννης (80’ Πολυχρονάκης), Μακρίδης, Τσαρκάνι (66’ Νικολέτος), Κατσής (62’ Σουλελές).

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

Τα Πετράλωνα 4-0 στο Κύπελλο τον Αίμο Πετρούπολης

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: ΠΑΠΑΓΟΥ – ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ | 20-11-16

Ρένος Γιαμπουράς