free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Αποδείξαμε ότι παραμένουμε συμπαγείς»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την συνολική εικόνα των παικτών του κόντρα στον Άτλαντα Κυψέλης, εξέφρασε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας

 

 

 

 

 

 

Ένα δείγμα των σπουδαίων του εφετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Ιπποκράτης στο ισόπαλο με 2-2 ντέρμπι απέναντι στον Άτλαντα Κυψέλης.

 

Κόντρα σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδς του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ το συγκρότημα τν δυτικών προαστίων έδειξε χαρακτήρα και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πραγματοποιώντας εμφάνιση και ποδόσφαιρο επιπέδου.

 

Γεγονός το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τεχνικό Κώστα Ζαμπέτα, ο οποίος εστίασε στην δύναμη ψυχής, που ανέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, ειδικά τις στιγμές όπου σε δύο περιπτώσεις βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ:

 

«Θεωρώ ότι έγινε ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου μεταξύ δύο ομάδων που πρέπει να αγωνίζονται σε ανώτερη κατηγορία. Οι παίκτες του έδειξαν τρομερά ψυχκά αποθέματα, αφού αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφεραν σε ισάριθμες περιπτώσεις να ισοφαρίσουν και να δημιουργήσουν προοπτικές ακόμη και για τη νίκη.

 

Αποδείξαμε με τη συνολική μας εικόνα ότι παραμένουμε συμπαγείς και μπορούμε με πολλές αξιώσεις να διεκδικήσουμε μία από τις προνομιούχες θέσεις του ομίλου μας. Από εδώ και στο εξής θα χρειαστεί να παραμείνουμε πολύ προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο»

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (5/11/22)

Abola Newsroom

Με φιλοδοξίες για άνοδο ξεκίνησε ο Κεραυνός Πετρούπολης

Abola Team 2

Ακριτίδης: «Δύσκολο ματς με Ιπποκράτη»

abola10