free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Με την ίδια προσήλωση κόντρα στον Άτταλο»

Το στίγμα του για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ατταλο, έδωσε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει από την επιβλητική νίκη επί της Χρυσούπολης με 5-0, αλλά και τις αξιόλογες εμφανίσεις των τελευταίων  εβδομάδων, συνεχίζει η Αθηναίδα τη προετοιμασία της ενόψει του καθορισιτκού σαββατιατικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Κυρίαρχη είναι  θέση όλων στη φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης ότι εφόσον η ομάδα διατηρήσει την αποδοσή της σε υψηλά επίπεδα έχει όλα τα φόντα να αποδράσει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα από τη δύσκολη έδρα του Άτταλου.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊοτζίδη:

 

«Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά τα πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου και θα πάμε με την ίδια προσήλωση και πίστη στο αγωνιστικό μας πλάνο να διεκικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Άτταλος.»

 

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας παραμένουν οι μόνιμα τραυματίες Άγγελος Ζώης, Γρηγόρης Κινδιλίδης, όπως και ο Χρήστος Σκεύης, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Χολαργού»

Kώστας Παλαιολόγος

¨Καθάρισε” στο πρώτο μέρος η Λαύρα Αργυρούπολης (2-0)

Abola Team

Εύκολο πέρασμα Αττάλου από το Χολαργό

abola10