free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

‘’Πνίξανε’’ τον Ποσειδώνα τα Μελίσσια

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 0-3

Ακόμη μια νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Μπουγά.Αυτή τη φορά μέσα στη Γλυφάδα.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού έγινε μόλις στο 2’. Ο Παπαχρήστος έκανε την συρτή πάσα απο τα δεξια,με τον Ψωμάρα να  διώχνει άτσαλα και την μπάλα να περνάει μόλις αουτ.

Στο 5’ ο Ζαννίκος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση,ομως δεν πιάνει καλά το πλασέ κι αστοχεί.

Στο 22’ ο  Φάκης Ι. εκτελεί το μακρινό φάουλ,ο Κυριακόπουλος πασάρει με τη μία στην καρδιά της άμυνας του Ποσειδώνα κι ο αρχηγός Πάσσαρης απο κοντά την στέλνει στα δίχτυα.0-1.

Στο 67’ ο Παπαχρήστος βγαίνει στην αντεπίθεση με τρομερό τρέξιμο ύστερα απο πάσα του Καλημέρη  και πλασάρει άψογα τον Θεοδωρακόπουλο κάνοντας έτσι το 0-2.

Στο 78’ Ο Κυριακόπουλος κάνει την σέντρα απο τ’ αριστερά,ο Θεοδωρακόπουλος δεν συγκρατεί την μπάλα στα χέρια του,με τον Μπεκατώρο να το εκμεταλεύεται κι απο κοντά να κάνει το 0-3.

Το τελευταίο σφύριγμα του Αλαμπέη βρίσκει τα Μελίσσια στο -4 απο τον πρωτοπόρο Κένταυρο,έχοντας όμως την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του ομίλου. Ο Ποσειδώνας απ’την άλλη,θα παλέψει για την σωτηρία του στις εναπομείναντες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Φυλακούρης):Θεοδωρακόπουλος,Ψωμάρας,Χατζησωτηρίου,Ψωμάς(72’Ασπιώτης),Κουνάδης,Παπαδάκης(77’Σπυρόπουλος),Αποστολόπουλος,Σουλιμιώτης,Μαυρίδης,Μίτρε,Μπουρμπούλης(52’Αρβανιτάκης,58’ Σκέμπι)

Μελίσσια (Δημήτρης Μπουγάς):Νικολάου,Πολυδωρόπουλος,Κυριακόπουλος,Πάσσαρης,Τσιριγώτης,Φάκης Δ.(75’Ντεντόπουλος),Καλημέρης(82’Μαρουλίδης),Τούντας,Ζαννίκος(60’Μπεκατώρος),Φάκης Ι.(72’Πουλάκης),Παπαχρήστος

Διαιτητής:Αλαμπέης

Α’βοηθός:Γουρελης

Β’ βοηθός:Λιαμπότης

Related posts

Η Νέα Σμύρνη 3-1 τον ΓΣ Καισαριανής

Abola Team

Κουφογιαννάκης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος