free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Κομβικό το παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με το Παλαιό Φάληρο αναφέρθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος

 

 

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου καθοριστικού αγώνα με το Παλαιό Φάληρο κινούνται τα πάντα πλέον στον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο της νεοφώτιστης ομάδας των βορείων προαστίων έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στην κυριακάτικη αναμέτρηση προσδοκώντας ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ενδεκτικές του κλίματος που επικρατεί στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Βλάχου:

 

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι κόντρα στην Ηλιούπολη όπου πραγματοποιήσαμε θετική εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και του βαθμού δυσκολίας όπου συγκέντρωνε το συγκεκριμένο παιχνίδι, Πλεόν, το μυαλό και όλη μας η προσοχή έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προσεχή αναμέτρηης με το Παλαιό Φάληρο,. Μία ομάδα, την οποία έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν, την γνωρίζουμε και μας ξέρει. Πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι, όπου θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την νίκη, που θα μας οπλίσει με θάρρος κι αισιοδοξία, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή όρεξη και ζήλο στις προπονήσεις , εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιθυμία τους για νίκη»

 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή των Φώντα Σταμάτη και Κώστα Μπαλάμπτσου, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και «φώναξαν» ετοιμοπόλεμοι.

 

 

Related posts

Μπαλάρα και πεντάρα για την Κηφισιά!

abola10

ΠΕΝΤΑΡΑ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΡΕ ΗΛΙΑΔΗ!

Ρένος Γιαμπουράς

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-1 Τα στιγμιότυπα

admin