free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κετσετζόγλου: «Αήττητοι μέχρι το τέλος!»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τα Σούρμενα, αλλά και την δύσκολη συνέχεια έδωσε ο πρώτος σκόρερ της Διάνα Ηλιούπολης Νίκος Κετσετσόγλου

 

 

 

Ο πρώτος σκόρερ της Διάνα Ηλιούπολης στο εφετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ, ο επιθετικός Νίκος Κετσετζόγλου, έδωσε τη δική του θέση για το κυριακάτικο παιχνίδι με τα Σούρμενα στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της διοργάνωσης.

 

Ο Νίκος, με 16 γκολ σε 19 παιχνίδια, αποτελεί μία από τις πλέον επιτυχημένες μετεγγραφές της Διάνα στην σύγχρονη ιστορία της. Ο ίδιος, στις δηλώσεις που ακολουθούν και τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επισυναπτόμενο βίντεο, υποστηρίζει ότι προτεραιότητα για αυτόν είναι η διατήρηση του αήττητου για την ομάδα του στα επόμενα παιχνίδια μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και όχι η δικιά του προσωπική καταξίωση ως δεινού σκόρερ.

 

Ο Νίκος Κετσετζόγλου αναφέρεται επίσης στο σπουδαίο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στα Σούρμενα και τονίζει ότι ο αντίπαλος, με σημαντικές προσθήκες στην πρόσφατη μετεγγραφική περίοδο, αποτελεί μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή της Διάνα στη συγκεκριμένη συνάντηση.

 

Το παιχνίδι στα Σούρμενα θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής και όπως όλα τα παιχνίδια της Διάνα τα τελευταία χρόνια, θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μετά το πέρας θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ από τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων.

 

Η Διάνα, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Είναι αμφίβολη η συμμετοχή στον αγώνα του επιθετικού Μανώλη Καλλέργη, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον τραυματία Νίκο Γιαννουλάκη να επιστρέφει στην διάθεση του προπονητή Γιώργου Τσαμόπουλου.

Related posts

Σκυριώτης Στέλιος: “Ξεχωριστή δυναμική τα Σούρμενα”

abola10

Με επιτυχία η κοπή πίτας της Λαύρας Αργυρούπολης

abola10

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΡΟΥΦ 0-2: Τα στιγμιότυπα

admin