free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φωστήρας πέντε αστέρων

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΧΑΪΔΑΡΙ  5-0

Τρομερό αυτό που συμβαίνει με τον φετινό Φωστήρα.Νίκησε και σήμερα,φτάνοντας αισίως τις 18 νίκες απο τις οποίες οι 17 είναι συνεχόμενες.

Παίζοντας διαστημικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο ισοπέδωσε το Χαϊδάρι και στο 34’ το σκορ έγραφε 5-0.

Ο ‘’Φονέας’’ χρειάστηκε δυο λεπτά για ν’ ανοίξει το σκορ.Ο Θανόπουλος βρίσκει με μακρινή μπαλιά τον Ηλιάδη,που με καταπληκτικό δυνατό σουτ θα κάνει το 1-0.Πέντε λεπτά μετά,οι ρόλοι άλλαξαν…Ο Ηλιάδης βρίσκει με γλυκιά μπαλιά τον Θανόπουλο,με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά και να κάνει το 2-0.

Στο 15’ χάθηκε η μπάλα.Ο Ηλιάδης κλέβει  απο τους αμυντικούς του Χαϊδαρίου,πασάρει δίπλα του στον Γούλα που κάνει το ένα-δύο με τον Θανόπουλο με τον 37χρονο μέσο να πλασάρει και να κάνει το 3-0.

Στο 27’ ο Μαρίνου βγάζει μαγική πάσα μέσα στη μεγάλη περιοχή στον ελεύθερο Κωνσταντινίδη,με τον τελευταίο να σουτάρει ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 32’ ήρθε η μεγαλύτερη φάση του αγώνα για το Χαϊδάρι.Ο Παληγεώργος με προσωπική ενέργεια φτάνει έξω απο την περιοχή του Φωστήρα,κάνει το σουτ με την  μπάλα να πηγαίνει στο κάθετο αριστερό δοκάρι του Τζαφάι.Δύο λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι θα κάνουν το 5-0.Ο Καλαγκάνης κάνει το ένα-δυο με τον Ηλιάδη με τον Πιέρ να περνάει  τον γκολκίπερ Τσαντέ και σε κενή εστία να σκοράρει.

Στο 40’ ο Παληγεώργος βρέθηκε απέναντι απο τον Τζαφάι,τον πλασάρει,όμως ο γκολκίπερ του Φωστήρα αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο Ο ‘’Φονέας’’ κατέβασε ρυθμό,διατήρησε την κατοχή της μπάλας με αποτέλεσμα να μην δούμε κάποια πολύ μεγάλη φάση.Το τελικό 5-0 είναι ακόμη μία απόδειξη οτι ο φετινός Φωστήρας,δεν έχει αντίπαλο σ’αυτο το πρωτάθλημα.

Υ.σ Να ευχηθούμε περαστικά στον αρχηγό του Φωστήρα Γιάννη Σίμωση που δεν έπαιξε σήμερα λόγω  ατυχούς συμβάντος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης):Τζαφάι,Κωνσταντινίδης,Καλαγκάνης(74’Καλιμμούκος),Μεντής,Γούλας(49’Μπένα),Πανάκης(77’Βασιλείου),Ηλιάδης,Πίσσας,Θανόπουλος,Μαρίνου,Ασημάκης(65’Κουτσούμπας)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Νίκος Παπαρούνης):Τσαντές,Πλουμάτος(74’Καριμαλης),Ανταλής(32’Κοτσολάκος),Μηλιώνης,Κλουβάτος,Παππάς(32’Κοπανάς),Τσαγκάρης,Χριστούλης,Παληγεώργος(87’Γαλάνης),Μουρεζίνης,Τσιρκινίδης

Διαιτητικό τριο:Δημητρακόπουλος,Γούναρης,Κοντοπάνος

Related posts

Μαντζούνης: «Σημαντικός ο βαθμός»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστροφή Μωραΐτη στον Χαραυγιακό!

Abola Team

ΣΟΚ στα Σούρμενα με “Μανόλο”!

abola10