free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Χρειαζόμαστε απαραίτητα βαθμούς»

Στην ανάγκη για επιτυχή αποτελέσματα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης

 

 

Τον υπέρ πάντων αγώνα για την εξασφάλιση της παραμονής του στον πρώτο ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας εξακολουθεί να δίνει ο Μικρασιατικός.

Η ιστορική ομάδα της Καισαριανής κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβκήματα που αντιμετωπίζει και τα οποία την έχουν φέρει σε δυσμενή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, καλείται να φανεί δυνατή και να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την εκπλήρωση του αντικειμενικού της στόχου.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση η φέρνει να κοντράρεται εκτός έδρας με τον ισχυρό Αθηναϊκό, ο οποίος εφέτος πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού.

Με τον τεχνικό Κώστα Σταμπουλίδη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Εδώ πόυ βρισκόμαστε έχουμε άμεση ανάγκη βαθμών και είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατή και σφιχτή ομάδα, η οποία ξεχωρίζει για την εξαιρετική αμυντική της λειτουργία, ενώ παράλληλα διαθέτει την ποιότητα των παικτών να κάνουν ζημιά στην επίθεση όταν βρίσκουν κενούς χώρους,. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προσετοιμαστεί, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

 

 

 

 

Related posts

Τέλος στο αρνητικό σερί η Δόξα Βύρωνος

abola10

Γαζής: «Πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Πεύκη 1-1 με τον Παπάγο

Abola Team 3