free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο»

Στην κρισιμότητα των δύο επόμενων αναμετρήσεων κόντρα σε Αναγέννηση Πετρούπολης και Νέα Σμύρνη αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας 

 

 

 

 

Σε τροχιά ανόδου παρέμεινε ακλόνητος ο Ιπποκράτης χάρη στη σπουδαία από κάθε άποψη νίκη του επί του ισχυρού Άρη Καλαμακίου με 1-0.

Η διακοπή του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ βρίσκει το συγκρότημα των δυτικών προαστίων να είναι σε εξαιρετικό αγωνιστικό μομέντιουμ. Παράμετρο, την οποία σαφώς και επιθυμεί να διατηρήσει ως βασική αρχή ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του στην καθορισιτκή τελική ευθεία του εφετινού «μαραθωνίου».

«Η ομάδα μας βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενό αντιπάλου, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους με εμάς, όπως είναι ο Άρης Καλαμακίου. Γεγονός το οποίο ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μου. Το διάστημα της διακοπή του πρωταθλήματος θα φροντίσουμε να το αξιοποιήσουμε κατάλληλα, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα δύο επόμενα πολύ δύσκολα, όσο και καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα στη φορμαρισμένη Αναγέννηση Πετρούπολης και τη Νέα Σμύρνη. Το ρπωτάθληαμ έχει ακόμη πολύ δρόμο και οφείλουμε να παραμείνουμε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο ακι κυρίως προσεκτικοί».

 

 

 

Related posts

Τα φιλικά του Προμηθέα Δάφνης

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Πήρε το πρώτο εισιτήριο ο Άρης Πετρούπολης

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (26/11/22)

Abola Newsroom