free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες»

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραίκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

 

Η … ραστώνη του εορταστικού τριημέρου της Αποκριάς αποτελεί παρελθόν πλέον και άπαντες στον Πανερυθραϊκό στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην κομβική εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα σοτν Άγιαξ Ταύρου.

 

Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, δεδομένου ότι ο προσεχής αντίπαλος δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την εξασφάλιση της παρμαονής του στον δεύτερο απαιτητικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Στοιχείο το οποίο άπαντες στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας φέρονται να το έχουν συνειδητοποιήσιε και δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν να διαβαίνουν τον δρόμο των επιτυχιών.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη: «Μπαίνουμε ξανά πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Μας περιμένει ένα αρκετά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου. Ο προσεχής μας αντίπαλος παλεύει για βαθμούς και αυτη η παράμετρος προσδίδει μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητάς στην αποστολή μας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γεμάτο ιδιαιτερότητες, όμως εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι γίνεται».

  

 

Related posts

Παπαρούνης: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να δείξουμε σταθερότητα»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Ρίζος από τον Άγιαξ Ταύρου!

Abola Team

Συνεχίζει και ο αρχηγός Θανάσης Τριανταφύλλου στον ΠΑΟ Ρουφ

Kώστας Παλαιολόγος