free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σκαλτσάς: «Δεν κερδίσαμε λόγω ενός ανεκδιήγητου διαιτητή»

Τα οικτρά του παράπονα για τη διαιτησία του Μπεκιάρι στην αναμέτρηση εμ τον Ιπποκράτη, εξέφρασε ο τεχνικός της Αναγέννησης Πετρούπολης Βασίλης Σκαλτσάς

 

 

 

 

«Βράζουν» στην Αναγέννηση Πετρούπολης με τη διαιτησία του Λορέν Μπεκιάρι στο πρόσφατο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με τον Ιπποκράτη.

 

Άπαντες στον σύλλογο της ομάδας των δυτικών προαστίων υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω ρέφερι με τις αποφάσσεις του ουσιαστικά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 μην επιτρέποντας στην ομάδα τους να κερδίσει ένα παιχνίδι το οποίο εδικαούτο τους τρεις βαθμούς με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Βασίλη Σκαλτσά: «Είμαστε όλοι μας πολύ στενοχωρημένοι για τον τρόπο με τον οποίο δεν φτάσαμε στην νίη που τόσο πολύ αξίζαμε κόντρα στον Ιπποκράτη. Υπαίτιος γι’ αυτό ήταν ο Μπεκιάρι. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε λόγω ενός ανεκδιήγητου διαιτητή, ο οποίος με τις αποφάσεις του καθόρισε το αποτέλεσμα.

Στην φάση απότην οποία δεχθήκαε το γκολ τηςισοφάρισης είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ το οποίο αγνόησε, ενώ και στο 86’ έδειξε με ιδιαίτερη ευκολία την κόκκινη κάρτα στον ποδσοφαιριστή μας Παναγιώτη Διαμαντή. Κρατάμε την πολύ καλή μας εμφάνιση και το γεογνός ότι στον δεύτερο γύρο έχουμε πραγματοποιήσει πρωταγωνιστική πορεία».

Related posts

Μανωλάς: «Την Κυριακή γράφουμε ιστορία!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πέντε βραβεύσεις στην φιέστα ανόδου του Κεραμεικού

Abola Team 3

Πήραν «προαγωγή» τέσσερις ακόμη 15χρονοι στο Δάσος Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος