free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Δουγιέκος: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Κεραυνού Πετρούπολης Παναγιώτης Δουγιέκος

 

 

 

 

 

Την εξαίσια πορεία του δευτέρου γύρου συνέχισε απτόητος ο Κεραυνός Πετρούπολης επικρατώντας άνετα με 3-0 των Λεόντων. Γεγονός το οποίο επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να αναρριχηθεί βαθμολογικά στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ και να ελπίζει βάσιμα σε άνοδο.

 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Δουγιέκος αναφέρθηκε στο δύσκολο εγχείρημα που καλείται  να αντιμετωπίσει η ομάδα του στα τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ιδιαίτερα επικίνδυνο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί κόντρα στον ανταγωνιστικό Προμηθέα:

 

«Πήραμε μία ιδιαίτερα άνετη όπως εξελίχθηκε νίκη κόντρα στους Λέοντες σ’ ένα παιχνίδι  όπου δεν πιάσαμε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της 25ης Μαρτίου δεν μας ευνοεί, αφού είχαμε βρει αγωνιστικό ρυμό, ωστόσο δεν μπορούμε να κλαίμε και οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας.

 

Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνετια στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης που ακολουθεί μετά τη διακοπή κόντρα στον πλύ δυνατό Προμηθέα, ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και κτυπάει όλα τα παιχνίδια. Θα πρέπει να παορυσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Έχουμε μπροστά μας τέσσερα παιχνίδια, καθώς δεν έχουμε κάνει το ρεπό μας και στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή που θα μας επιτρέψει να μπούμε στα μπαράζ ανόδου».

 

 

 

Related posts

Σκανδιναβική ενίσχυση με Νένδο για τον Ορφέα Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

Δάφνη Αθηνών-Πατήσια 1-3

Abola Team 3

Χλοψιούδης: «Να βγάλουμε, δύναμη και πάθος για την νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος