free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Σαρωνικός Αναβύσσου: Έπεσαν οι μάσκες

 

Ο Σαρωνικός Αναβύσσου εξέδωσε ανακοίνωση μετά την αναμέτρηση στο Κορωπί με τον τοπικό ΑΟ και την ήττα με 2-1. «Από την αρχή του πρωταθλήματος στη διοίκηση του Σαρωνικού είχαμε πάρει την συνειδητή απόφαση να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην δημιουργούμε εντάσεις και αναταραχή, όπως οι ομάδες που σε ΚΑΘΕ απώλεια βαθμών (είτε επίσημα είτε μέσω «διαρροών») προσπαθούν να δημιουργούν εντυπώσεις δηλώνοντας αδικημένες. Με αυτή τη φιλοσοφία πορευτήκαμε, αν και μας δόθηκαν αφορμές αρκετές φορές ώστε να βγούμε και να καταγγείλουμε αποφάσεις που μας αδίκησαν και συμπεριφορές που μας πείραξαν. Καταφέραμε όμως να ξεπεράσουμε τις τρικλοποδιές και τις ατυχίες (σοβαρών τραυματισμών) φτάνοντας στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Δυστυχώς όμως, μαζί με τις Απόκριες που έφυγαν, έπεσαν και οι μάσκες.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή μας που στον αγώνα της Κυριακής στο Κορωπί απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, αλλά παράλληλα μας δημιουργούνται και κάποιοι εύλογοι προβληματισμοί .

Όταν γίνονται κοντρόλ με χέρια που δεν καταλογίζονται και καταλήγουν σε γκολ, όταν μοιράζονται κάρτες σαν τραπουλόχαρτα με αποτέλεσμα να αγωνιζόμαστε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα και όταν το σύνολο των αποφάσεων ήταν σε βάρος μας, είναι φυσιολογικό να μας πνίγει το δίκιο. Και όλα αυτά από μία έμπειρη διαιτητική ομάδα (με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο), που εκτός των άλλων άφησε (περιέργως) για όλο τον αγώνα τον πάγκο της ομάδας μας σε καθεστώς τρομοκρατίας, με συνεχείς ρίψεις αντικειμένων άκρως επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των μελών της αποστολής. Άραγε αν ο χθεσινός αγώνας αφορούσε τις επαγγελματικές κατηγορίες θα άφηναν να συμβούν όλα αυτά ή θα είχαν διακόψει το παιχνίδι; Αλήθεια, με ποια λογική αποτιμάται πιο χαμηλά η ασφάλεια και η σωματική ακεραιότητα των αθλητών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας που τήρησε στο ακέραιο την υπόσχεσή της για την ανταπόδοση της φιλοξενίας. Να θυμίσουμε πως στον αγώνα του πρώτου γύρου (και παρά την ήττα μας) η αποστολή, η διοίκηση και οι φίλαθλοι του Κορωπίου πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα σε κλίμα ασφάλειας και άριστης φιλοξενίας. Το οποίο (αφού μας ευχαρίστησαν) υποσχέθηκαν πως θα τηρήσουν στο ακέραιο και στο αντίστοιχο παιχνίδι στην έδρα τους. Τους ευχαριστούμε λοιπόν γιατί χάρη στην εξαιρετική φιλοξενία είχαμε τη δυνατότητα να ζήσουμε πρόωρα τη Λαμπρή με τις κροτίδες και τα βεγγαλικά που έπεφταν πίσω και δίπλα από τον πάγκο μας.

Τους ευχαριστούμε που μας κέρασαν κουτάκια μπύρας και μπουκάλια με νερό για να ξεδιψάσουμε. Υπό την ανοχή των αρμοδίων πέτυχαν το σκοπό τους. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό άλλωστε, το μήνυμα για τις προθέσεις τους ήταν ξεκάθαρο με την άρνησή τους να ανοίξουν τη θύρα των φιλοξενουμένων για τους φιλάθλους μας. Γιατί άραγε; Υπάρχει κάποια εξήγηση;

Υ.Γ. Ότι και να μας κάνουν εμείς δεν θα αλλάξουμε νοοτροπία και το γήπεδο της Αναβύσσου θα παραμείνει σημείο αναφοράς ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Μπορεί κάποιοι να μας θεωρούν κορόιδα για αυτή μας την επιλογή, αλλά εμείς ξέρουμε ότι κάνουμε το σωστό και αυτό μας δίνει δύναμη.

Υ.Γ.2 Συνεχίζουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά μέχρι το τέλος που θα μας βρει νικητές.

Υ.Γ. 3 Και ένα τελευταίο μήνυμα με συγκεκριμένους παραλήπτες. Μπορεί να είμαστε καλά παιδιά, αλλά έχουμε μια κακή συνήθεια να μην ξεχνάμε όσους μας πείραξαν.

Έχει ο καιρός γυρίσματα λοιπόν…».

Related posts

Γέρακας-Αετός Πικερμίου 0-3

Abola Team 3

Αμφιάραος Καλάμου-Νικητές Ανθούσας 3-0

Abola Team 3

Εξαίρετη η γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου των ακαδημιών του Σαρωνικού Αναβύσσου (Ολόκληρο το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ με ότι συνέβη και όλες τις απονομές)

Abola Team 3