free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καθάρισε με την τελευταία δυάδα η Δάφνη Π. Φαλήρου!

Στο σημαντικότερο ματς της χθεσινής ημέρας στην Α’ ΕΠΣΑ μάθαμε και τη δεύτερη ομάδα που θ’ακολουθήσει στη Β’ Κατηγορία τη Δόξα Βύρωνος από τον 1ο όμιλο.

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ 2-0

Και αυτή είναι ο Μικρασιατικός, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στο Παλαιό Φάληρο από την τοπική Δάφνη και πλέον απέχει εφτά βαθμούς από την 14η θέση.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν παίξει καλύτερα σε άλλα ματς, όμως η τύχη τους είχε γυρίσει την πλάτη.

Χτες κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα η Δάφνη πήρε βαθιά ανάσα και πλέον περιμένει στις επόμενες έξι αγωνιστικές να συμβεί ένα από τα δύο: Ή να καταφέρει να βάλει ακόμη μία ομάδα από κάτω της, ή να περιμένει να παραμείνουν στη Γ’ Εθνική τόσο ο Χαραυγιακός, όσο και η Καλλιθέα. Σε αυτή την περίπτωση θα της αρκεί και η 14η θέση για την απευθείας παραμονή. Αλλιώς, θα πάει σε μπαράζ με τον 14ο του άλλου ομίλου.

Κομβικό σημείο του ματς η φάση του 64′ όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, αλλά τελικά στην επόμενη φάση δέχτηκαν το δεύτερο γκολ το οποίο τους καταδίκασε.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν στο 13’ ο Σαμπάνης με πλασέ και στο 65’ ο Μαυρέλης.

Διαιτητές: Κοσικίδης, Κουντουρέλης, Κοπαλάς

ΔΑΦΝΗ (Γιώργος Γκοβερίνος): Βεζύρης, Σαμπάνης (79’ Πάλλας), Λυκουρόπουλος, Σέχου (90’ Καραβίδας), Μιχαλακόπουλος, Πυλαρινός, Μαυρέλης, Σωτηρόπουλος, Βλαχάκης (85’ Γιατσάι), Μινάι (89’ Μαργαντίνης), Ποζίδης

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης): Καλαμαράς, Σακκάς, Μαρίνης (61’ Γρυπάρης), Μάργα, Γκουρνέλος (68’ Σαρακηνός), Σάββας, Σμυρνάκης, Τσιντάνος, Πετρίτσης (69’ Γεωργίου), Βουτυράς, Ζερκουλής

Related posts

Παπαρούνης: «Να κάνουμε κάστρο την έδρα μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα Ιωνία-Ελπίδα 0-1

Abola Team

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1–0

abola10