free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Χαραυγιακός!

O φετινός Χαραυγιακός δείχνει ότι είναι ικανός για το χειρότερο (βλέπε αγώνες με Ερέτρια), αλλά και για το καλύτερο!

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 0-1

Η ομάδα του Λουκά Ρόπα στάθηκε «όρθια» στο… σφυροκόπημα του Ηλυσιακού στο δεύτερο μέρος και όχι μόνο δεν έχασε, αλλά σε μία αντεπίθεση στο 92′ έπιασε… στον ύπνο τους γηπεδούχους και τελικά έκλεψε τη νίκη με τον Κασσιανό να χρίζεται χρυσός σκόρερ!

Πλέον κρατά και πάλι την τύχη της παραμονής στα χέρια της. Από την άλλη οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος και πλέον η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου δεν εξαρτάται από αυτούς.

Πιο ισορροπημένο το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν από μία τεράστια ευκαιρία για ν’ανοίξουν το σκορ. Στο 7′ το μόνο που χρειαζόταν από το Βαρουξάκη ήταν απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν πρόλαβε για εκατοστά, ενώ στο 32′ ο Ρόπας έκανε το… σώσιμο της χρονιάς αφού έκοψε πάνω από τη γραμμή το πλασέ του Σεράνι και με το Βακερλή πλήρως εξουδετερωμένο!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο μονόλογος των γηπεδούχων δεν έπιασε τόπο με κορυφαία ευκαιρία των κιτρινόμαυρων να είναι το δοκάρι του Τσίτσαρη στο 68′.

Αποβολή: Ρόπας (Χαραυγιακού, με δ. κίτ. στο τέλος του αγώνα)

Διαιτητές: Κακρίδης, Σπηλιώτης, Κλεπετσάνης (Κορινθίας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μιχελής, Μέξης, Ρόπας, Πιπίνης, Μουσταφίδης (11’ λ. τρ. Παπαδημητρίου – 30’ λ. τρ. Κατσίβελας), Τσίτσαρης, Λαμπρόπουλος, Μπουσινάκης, Μάλτσι, Γκέζος (74’ Κονδύλης), Σεράνι (84’ Μπάτσι)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Βακερλής, Παπαγγελής (71’ Αγγελόπουλος), Μαραγκουδάκης, Κόντη, Μιχελής, Γκάμπριελ, Κασσιανός, Ρόπας, Βαρουξάκης (67’ Πλούμης), Παρασκευόπουλος (80’ Κλειτσίκας), Φερεντίνος (85’ Γιαννής)

Related posts

Αιγάλεω: «Ζητάμε συγνώμη που κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό!»

Kώστας Παλαιολόγος

‘Αγιος Ιερόθεος: Αποχώρησε ο Θέμης Τζέμης, ένας πιστός υπηρέτης και οπαδός

Γιώργος Ανανίδας

“Χαραυγιακέ, ποτέ δεν είσαι μόνος”!

abola10