free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Στόχος να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε!»

Το έναυσμα για μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία έδωσε ο κεντρικός αμυντικός του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης 

 

 

 

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Παράδεισος Αμαρουσίου χάρη στη νέα του σπουδαία νίκη επί του Ζέφυρου Αιγάλεω με 4-2.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα τνω βορείων προαστίων να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Αλέξης Στούλης, οποίος έχει επανέλθει δυναμικά στην ενεργό δράση μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχ ευποστεί στον βραγχίονα στην .. αυγή ττου 2019 έσπευσε να δώσει το σύνθημα για την τελική ευθεία του εφετινού «μαραθωνίου».

«Σε κάθε παιχνίδι ανεβάζουμε διαρκώς τα αγωνιστικά στάνταρ απόδοσής μας και αυτό το στοιχείο μα χαροποιεί όλους. Η προσοχή μας εστιάζεταια στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Αλίμου, όπου επιβάλλετια να παρουσιαστούμε σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ξεκάθαρη επιδίωξή μας πλέον, είναι να φτάοσυμε όσο ψηλότερα μπορούμε!»

 

 

 

 

Related posts

Σταματόπουλος (Τερψιθέα): Πετυχημένη η σεζόν

admin

Μελίσσια-Πετράλωνα 1-1

Abola Team 3

Στούλης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος