free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Πήραμε μία τεράστια σε αξία νίκη!»

Στη σημασία του «διπλού»  επί της ΑΕ. Χαλανδρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Ανδρέας Μαντζούνης

 

 

 

Την εξαίσια πορεία της στον δεύτερο γύρο συνέχισε ακάθεκτη η Νέα Ιωνία χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πέτυχε απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στους «γαλαζοκίτρινους» να απομακρυνθούν αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και παράλληλα να ατενίζουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Ανδρέας Μαντζούνης επιβράβευσε τους ποδοσφαριστές του, ζητώντας παράλληλα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στον Α.Ο. Χαϊδαρίου:

 

«Πήραμε μία τεράστια σε αξία νίκη εσε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα όπως η Α.Ε. Χαλανδρίου, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους με τη δική μας ομάδα. Θεωρώ ότι η θέση που καταλαμβάνει η ομάδα του Χαλανδρίου στον βαθμολογικό πίνακα, την αδικεί, αφού βάσει της εικόνας που παρουσίασε, θεωρώ ότι αξίζει για πολύ ψηλότερα. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τη προσπάθεια που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα.

 

Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα δώσουμε στην έδρας μας κόντρα στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, με δεοδμένο ότι ο Φωστήρας είναι ομάδα ανωτέρου επιπεδου έχοντας εξασφαλίσει την άνοδό του στην Γ’ Εθνική θεωρώ ότι το Χαϊδάρι μαζί με τον Χολαργό συνιστούν τις πιο ποιοτικές ομάδες στη συνέχεια. Για να αποκτήσει αξία η νίκη μας στο Χαλάνδρι, οφείλουμε να κερδίσουμε πάση θυσία και το Χαϊδάρι».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καταιγιστικός… Χολαργός, ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Βασίλης Θεόκλητος

Γκλεγκλές: «Κάναμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους»

Στις 5 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Λιοσίων