free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Όλοι μαζί να χτίσουμε τη Χαϊδαράρα!»

Στις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου αναφέρθηκε κυρίως ο προπονητής του Α.Ο. Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης 

 

 

 

 

Το γεγονός ότι η ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου δεν έχει μπροστά της κάπιον ξεκάθαρο και ουσιαστικό στόχο να υλοποιήσει φαίνεται να ωθεί τους ανθρώπους που διαχειρίζονται των τυχών του να … εξετάζουν από τώρα την επόμενη ημέρα,.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη:

 

«Το μυαλό και η σκέψη μας ήδη είναι να δημιουργήσουμε από τώρα τις υγιείς και στέρεες βάσεις ώστε να χτίσουμε την Χαϊδαράρα! Με αφορμή την επιστροφή της ομάδα στο ανακαινισμένο μας σπίτι θα πρέπει να βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα, ώστε η ομάδα να φανεί ακόμη πιο δυνατή και ανταγωνιστική στη συνέχεια.

 

Φέτος κατορθώσαμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Στο τελευταίο δίμηνο παρουσιάσαμε μάι κάμψη κυρίως λόγω του γηπεδικού ζητήματος που προέκυψε και της ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι ποδοσφαιριστές μας με τις συνεχείς μετακινήσεις στον Ασπροπυργο για τις ανάγκες των προπονήσεών μας. Όλοι οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει. 

 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος η προσοχή μας στρέφεται στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία. Μία ομάδα, η οποία έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους από εμάς κι έχει ανάγκη τους βαθμούς.

 

Ένα σύνολο που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι πέντε νίκες και 11 ισοπαλίες που έχει να επιδείξει. Με την έλευση του νέου προπονητή Ανδρέα Μαντζούνη και τον νέων παικτών, η προσεχής μας αντίπαλος ενισχύθηκε σημαντικά. Θ απάμε να παλέψουμε για τη νίκη, ώστε να εδραιωθούμε στην πρώτη τριάδα».

 

 

 

 

 

  

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Να είμαστε 100%΄συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Τεράστια νίκη και τρομερή αντίδραση από τους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Μηλιάς: «Πήραμε μια νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος