free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Άξια αναδείχθηκε Κυπελλούχος ο Ηλυσιακός»

Στην πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ από πλευράς Ηλυσιακού, στάθηκε ο προπονητής του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης, ο οποίος λίγο έλειψε να αποκλερίσιε την τροπαιούχο ομάδα του Ζωγράφου στα ημιτελικά του θεσμού.

 

 

 

Ο Γ.Σ. Αργυρούπολης έμελλε να είναι η ομάδα, η οποία δυσκόλεψε περισσότερο απ’ όλες την … διαδρομή του Ηλυσιακού προς την κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου ΕΠΣΑ στην ιστορία του.

 

Η φιλόδοξη ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων, η οποία είχε επικρατήσει με 2-0 μέσα στου Ζωγράφου στον πρώτο ημιτελικό, χρειάστηκε παράταση στον επαναληπτικό, ώστε να «λυγίσει» στο 120’ στην ανωτερότητα των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι σημειωτέον υπερείχαν κατά μία κατηγορία.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Γιάννης Λεβέντης, ωστόσο, επικρότησε την συμπεριφορά κυρίως τον φιλάθλων του Ηλυσιακού, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι δικαιότατα κατέκτησε η ομάδα του Ζωγράφου το βαρύτιμο τρόπαιο:

 

«Κοιτάξτε, για να λέμε τα πράγματά με το όνομά τους στο πρώτο ημιτελικό ο Ηλυσιακός είχε χρησιμοποιήσει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με άμεση συνέπεια να τους αιφνιδιάσουμε και να πάρουμε τη νίκη με 2-0. Το στοιχείο, όμως που με εντυπωσίασε. Ήταν η συμπεριφορά των οπαδών του, η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων. Η ομάδα του Ζωγράφου έχει την ευτυχία να διαθέτει σωστούς οπαδούς, που καταλαβαίνουν το άθλημα» τόνισε με παρρησία ο επιτυχημένος προπονητής του Γ.Σ. Αργυρούπολης, για να συμπληρώσει: «Συμπερασματικά θεωρώ ότι ο Ηλυσιακός δικαιότατα αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΑ και ειλικρινά λυπάμαι για ο γεγονός ότι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την άνοδό του στην παραπάνω κατηγορία».

 

Ερωτηθείς για το πλάνο της δικής του ομάδας ο Γιάννης Λεβέντης επεσήμανε:

 

«Βρισκόμαστε πλέον σε μία περίοδο, όπου κάνουμε δοκιμές και ήδη σχεδιάζουμε το σύνολο, που θα παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν, αφού θα χρειαστεί να ξεσκαρτάρουμε το υλικό που διαθέτουμε πριν αποφασίσουμε πώς θα πορευτούμε».

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Αστέρας Ζωγράφου ευχαριστεί τον Μπάμπη Κατσάνο

Τάσος Ζαφειρίου

Αστέρας… έτοιμος!

Abola Team

Τρανός: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι!»

Kώστας Παλαιολόγος