free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που αποδίδουμε»

Τον ενθουσιασμό του για το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας που αποδίδει η ομάδα του εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης

 

 

 

 

Τις υψηλές «πτήσεις» του στον δεύτερο γύρο συνέχισε απτόητος ο ΠΟΨ θριαμβεύοντας εκτός έδρας με 3-2 του μαχητικού Αστέρα Ζωγράφου.

 

Το δημοφιλές συγκρότημα των βορείων προαστίων απέδωσε για ακόμη μία φορά εκπληκτικό πδοόφαθιρο αναδεικνύοντας ένα μέρο των τεράστιων εφετινών του δυνατοτήτων, που του έχουν δώσει την δυνατότητα να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου της Β’ΕΠΣΑ.

 

Με τον Πρόεδρο Γιάννη Πετρίδη να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του

 

«Για ακόμη ένα ματς αποδώσαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, Ήμασταν η ομάδα που είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, με κυριότερο χαρακτηρισιτκό το εντυπωσιακό μας πάσινγκ γκέιμ και την κίνηση στον χώρο. Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα μας και νιώθουμε απαλευθερωμένοι, δεδομένου ότι έχουμε υλοποιήσει ήδη τον πρωταρχικό μας στόχο που δεν ήταν άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής μας. Σίγουρα η θέση που καταλαμβάνουμε μας κολακεύει και θα επιδιώξουμε να δώσουμε συνέχεια στις ξαιρειτκές μας εμφανίσεις μέχρι τέλους».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Χτίζουμε το μέλλον της ομάδας»

Kώστας Παλαιολόγος

Εύκολα η “Μπάρτσα”

Βασίλης Θεόκλητος

Ανανέωσε με τους Ντάρλα και Κανδαλέπα η Αθηναϊδα