free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Tο σύνθημα για επιτυχίες ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του πρωταθλήματος έδωσε ο κεντρικός αμυντικός του Παράδεισου Αμαρουσίου Ακλέξης Στούλης

 

 

 

 

Σε ήττα με 2-1 από τον μαχητικό Γκυζιακό υποχρεώθηκε ο Παράδεισος Αμαρουσίου στο παιχνίδι το οποίο ήταν και το τελευταίο χρονικά πριν την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

 

Στο εν λόγω παιχνίδι, που διεξήχθη στο γήπεδο της Αλεπότρυπας, «φώναξε»  η απουσία του Αλέξη Στούλη.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός και απο τις σημαντικότερες ηγετικές φυσιογνωμίες της ομάδας των βορείων προαστίν στο πέραμα των εννιά τελευταίων ετών, δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, λόγω ενός σημαντικού επαγγελματικού θέματος, που του προέκυψε.

 

Με τον έμπειρο στόπερ να αναφέρει τα εξής:

 

 «Χάσαμε ένα παιχνίδι από μία ομάδα η οποία είχε άμεση ανάγκη τους βαθμούς. Πλέον, αφήνουμε το συγκεριμένο ματς και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην κρίσιμη τελική ευθεία και στα δύο εναπομείναντα ματς κόντρα σ εΑνθούπολη και Θρίαμβο Αθηνών, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατόν. Ξεκάθαρος στόχος μα ςείανι να φτάοσυεμ όσο ψηλότερα γίνεται!, Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχηθώ σ εόλον τον κόσμο χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση»

 

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος »

Kώστας Παλαιολόγος

Μπαλόπουλος: «Πήγαμε εξαιρετικά, το μυαλό στον ΠΑΣ Γαλάτσι»

Abola Newsroom

Γιώργος Συμιτζόγλου (Παράδεισος): “Είμαστε μια νεανική ομάδα και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Β’ κατηγορία”

Τάσος Ζαφειρίου