free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Δουγιέκος: «Θέτουμε βάσεις για την ομάδα της επόμενης σεζόν»

Το στίγμα του για την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έδωσε ο τεχνικός του Κεραυνού Πετρούπολης Παναγιώτης Δουγιέκος

 

 

 

Σημαντικά είναι τα οφέλη που προκύπτουν για τον Κεραυνό Πετρούπολης από τη συνολική του πορεία στον εφετινό «μαραθώνιο» του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων μπορεί να μη κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο της ανόδου, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο εάν κρίνουμε από την εκπληκτική πορεία που διέγραψε στον δεύτερο γύρο, ο τεχνικός Παναγιώτης Δουγιέκος έχει πολλά θετικά σημάδια να «κρατήσει» εν’όψει της επόμενης σεζόν.

 

Ο έμπειρος τεχνικός από την πλευρά του έσπευσε να δώσει το στ΄γιμα του για τηνομάδα που επιδιώκει να δημιουργήσει:

 

«Η ομάδα μας μπορεί να μην κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου, ωστόσο θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές η εφετινή μα πορεία αφήνει μια γλυκιά γεύση. Όταν ξεκινούσε η σεζόν είχαμε αποφασίσει όλοι μας στην ομάδα ότι το προαπαιτούμενο ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύνολο , το οποίο θα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και θα μπορεί να παρουσιαστεί συμπαγές κι ανταγωνιστικό.

 

Στον δεύτερο γύρο πραγματοποιήσαμε πολύ καλές εμφανίσεις και φτάσαμε μέχρι ενός σημείου να διεκδικήσουμε θέση στα μπαράζ ανόδου. Το πλέον βέβαιο, είναι ότι θέτουμε βάσειςγια την ομάδα της επόμενης σεζόν, όπου θέλω να πιστεύω ότι θα φανούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί».

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (11/11) στην Αθήνα

Abola Team

Μανωλάς: «Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Δάφνη Αθηνών-Άρης Καλαμακίου 1-1

Abola Team 3