free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιστρέφει στο … σπίτι του ο Α.Ο. Χαϊδαρίου

Την μεγάλη του επιστροφή, στη φυσική του έδρα, το «Τ. Χαραλαμπίδης» θα πραγματοποιήσει ο Α.Ο. Χαίδαρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Διάνα Ηλιούπολης

 

 

 

 

Ιδιαίτερη από κάθε άποψη προβλέπεται να είναι για τον Α.Ο. Χαϊδαρίου η τελευταία για φέτος εντός έδρας επίσημη αγωνιστική υποχρέωση κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης

 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» θα επιστρέψουν στη δυσική τους έδρα , μετά από διάστημα τριών μηνών, αφού θα φιλοξενήσει την Διάνα Ηλιούπολης στο «Τάκης Χαραλαμπίδης». 

 

Βέβαια, ήδη κάποια από τα τμήματα των ακαδημιών έχουν δώσει κάποια ματς, όμως είναι η πρεμιέρα στο… παλάτι, για την πρώτη ομάδα.

 

Το τελευταίο ματς που είχε δώσει το Χαϊδάρι στο γήπεδο του ήταν στις 20/1, όταν και είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λιοσίων, με τους Χαίδαριώτες να επικρατούν με το ευρύ 4 – 1.

 

Από τότε και μετά ο σύλλογος είχε ως έδρα το ΔΑΚ Αιγάλεω, ενώ είχε δώσει και ένα αγώνα στο Β’ Πετρούπολης (Αλκυών), κόντρα στην ΑΕ Χαλανδρίου, στο οποίο είχε φέρει ισοπαλία με σκορ 2 – 2.

 

Πλέον, όλα είναι στην εντέλεια για να γίνει το πρώτο παιχνίδι για το Χαϊδάρι στην έδρα του, με τους ανθρώπους του να ετοιμάζουν την δική του γιορτή για την επιστροφή.

Related posts

Η Δόξα Βύρωνα 1-0 την Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Γιαννουλάκης (Σούρμενα): “Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”

abola10

Ρουφ: Συγχαίρει το Χαραυγιακό για την άνοδο

abola10