free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν»

To στίγμα του για την επόμενη αγωνιστική σεζόν έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης

 

 

 

Ως μία άκρως επιτυχημένη σεζόν μπορεί κάλιστα να χαρακτηριστεί για τον ΠΟΨ, αυτή, που φτάνει σιγά – σιγά προς το τέλος της.

 

Η νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστβων ανταποκρίθηκε στο έπακρο στις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που έκρυβε ο ιδιαίτερα απαιτητικός πρώτος όμιλος της Β’ Κατηγορίας και με όπλο την εξαιρετική της οργάνωση από την διοίκηση του Γιάνη Πετρίδη, αλλά και την άριστη λειτουργία της κατάφερε να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, που την έφερε να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα.

 

Ο Διοικητικό Ηγέτης των «πρασίνων» Γιάννης Πετρίδης έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Γενικότερα ολοκληρώνεται μία σεζόν, η οποία μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη για τον σύλλογό μας. Καταφέραμε με όπλο το πολύ αξιόλογο υλικό που διαθέτουμε, να φανούμε αρκετά ανταγωνισιτκοί και να ανταποκριθούμε στο ύψος των δυσολιών και των απαιτήσεων που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

 

Πλέον, το μυαλό μας ήδη βρίσκεται στη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου Εφόσον διατηρήσουμε στο ρόστερ μας ορισμένους εξαιρετικούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής και κάνουμε και τις κατάλληλες προσθήκλες σε θέσεις όπου έχουμε εντοπίσει, τότε ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν.

Η επιστροφή στις αγωνισιτκές δραστηριότητες μετά τη διακοπή του Πάσχα μας φέρνει να δίνουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου που παλεύει για την άνοδο και χρεάζεται τους βαθμούς,. Το θέναμα είναι να διατηρήσουμε τον υψηλό ρυθμό, που είχαμε βρει πριν την διακοπή του Πάσχα».

 

 

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Με σεβασμό στον Γ.Σ. Καισαριανής»

Kώστας Παλαιολόγος

«Να μείνουμε πάντα σοβαροί»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Δικαιούμασταν απόλυτα το διπλό!»

Kώστας Παλαιολόγος