free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός Μιχάλης Σπανός

Στην απόφαση να δώσει ένα τέλος στην ενεργό δράση προχώρησε ο αρχηγός της Α.Ε  Ελευθερούπολης Μιχάλης Σπανός

 

 

 

 

 

Στη δύσκολη απόφασή του να δώσει ένα τέλος στην ενεργό δράση με την ολοκλήρωση της εφετινής περιόδου προχώρησε ο Μιχάλης Σπανός.

 

Ο αρχηγός της  Α.Ε Ελευθερούπολης ανακοίνωσε την απόφαση του και θα δώσει την τεελυταία του … παράσταση στην κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕ. Μεταμόρφωσης

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

 

«Έφτασε δυστυχώς η ώρα για τον πολύπειρο αρχηγό της Α.Ε Ελευθερούπολης Μιχάλη Σπανό να «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια» και να «αποσυρθεί’ από την ενεργό δράση.

Το τελευταίο του παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05 Μαΐου στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας και ώρα 17:00 με αντίπαλο την Α.Ε Μεταμόρφωσης.

Εκεί θα βρίσκονται όλοι κοντά του.

Φίλοι του ποδοσφαίρου, συναθλητές, αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και η οικογένεια της Α.Ε Ελευθερούπολης για να τιμήσει τον Αρχηγό της, για την δίχρονη προσφορά του στο σύλλογο αλλά και την πλούσια προσφορά του στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο έμπειρος Μακεδόνας κεντρικός αμυντικός, μίας και γεννήθηκε στην πανέμορφη Φλώρινα, που με τον δυναμισμό του και την άψογη συμπεριφορά του κόσμησε τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αναμένεται μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, να αποχαιρετήσει όλους μας για τελευταία φορά μέσα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δίνοντας την τελευταία του «ποδοσφαιρική παράσταση»

Σε ευχαριστούμε πολύ !!

Καλή συνέχεια Αρχηγέ…!!»

 

 

Related posts

O Μικρασιατικός τον σκόρπισε στους … έξι ανέμους

Abola Team

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ-ΤΑΤΑΥΛΑ 1-1

abola10

Μανούσος: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς!»

Kώστας Παλαιολόγος