free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ραφαηλίδης: «Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή θέληση!»

Στη δίψα των ποδοσφαιριστών του για νίκη σωτηρίας απέναντι στα Μελίσσια εστίασε ο τεχνικός του Υμηττού Μάκης Ραφαηλίδης

 

 

 

 

Όλα τα … λεφτά είναι για τον Υμηττό η αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τα Μελίσσια.

 

Άπαντες στο συγκρότημα των ανατολικών προαστίων βρίσκονται σε …κατάσταση κόκκινου συναγερμού, αφού «καίγονται» για την νίκη και από το αποτέλεσμα που θα προκύψει κόντρα στην ομάδα που βρίσκεται στη δεύτεροη θέση του δευτέρου ομίλου θα κριθεί εν πολλοίς η υπόθεση παραμονή.

 

Ο τεχνικός Μάκης Ραφαηλίδης έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα, εστιάζοντας στη … σιδερένια θέληση των ποδοσφαιριστών του για νίκη παραμονής:

 

«Η ομάδα μας προετοιμάζεται εντατικά έχοντας στο μυαλό της μόνο την αναμέτρηση κόντρα στα Μελίσσια. Ένα παιχνίδι κομβικό για την ομάδα μας, αφού μόνο με νίκη θα διατηρήσουμε ολοζώντανες τις ελπίδες μας για σωτηρία. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, πάντως, διαπιστώνω ότι όλοι οι πάικτες μας δείχνουν τρομερή διάθεση και θέληση στις προπονήσεις, γεγονός που αναδεικνύει την ακλόνητη πίστη τους για νίκη. Αυτό που προέχει, πλέον, είναι να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο, όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις.»

 

Στο μεταξύ στην συγκινητική ανάρτηση παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και που έχουν δουλέψει με τους Γιώργο Μπαρμπαλιά και Γιώργο Ζαρίκο που αποχωρούν από αυτές, αναφέρονται τα εξής:

 

Ευχαριστώ την ομάδα ΑΟ ΥΜΗΤΤΟΣ ,τους συμπαίχτες μου ,μα κυρίως τον 1ο προπονητή μου κύριο Γιώργο Μπαρμπαλιά ,που μου έμαθε σπουδαία πράγματα σε θέματα τακτικής μα και συμπεριφοράς μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο..Ευχαριστώ τον κύριο Γιόσεφ Βάντσικ για τα όσα μυστικά τερματοφυλάκων μου δίδαξε..Ευχαριστώ τον κύριο Γιώργο Ζαρίκο για τις τακτικές που μου έμαθε.Εύχομαι στον ΑΟ ΥΜΗΤΤΟΣ κάθε επιτυχία σε όλα τα group.

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Φιλίππου: «Επικίνδυνη ομάδα ο Υμηττός»

Kώστας Παλαιολόγος